Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Kroppsbyggnadsutrustning

Kroppsbyggnadsutrustning fitness

Hitta ett brett utbud av Kroppsbyggnadsutrustning-produkter för fitness. Upptäck de bästa erbjudandena på traininn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Kroppsbyggnadsutrustning

Märken i Kroppsbyggnadsutrustning

Hur väljer man den bästa bodybuildingsutrustningen?

Stänger och vikter är viktig utrustning som används vid konditionsträning, särskilt vid styrketräning och tyngdlyftning. De används för att utföra en mängd olika övningar som syftar till att bygga muskelstyrka, förbättra uthålligheten och förbättra den allmänna konditionen.

Skivor: Skivor är långa, raka stänger med ett definierat greppområde i mitten. De finns i olika längder och vikter. Skivorna är designade för att hålla viktskivor i båda ändar. De är ett mångsidigt verktyg som används för övningar som knäböj, marklyft, bänkpress, overheadpress, rader och mer.

Hantlar: Hantlar är kortare stänger med vikter fästa i varje ände. De finns i olika vikter. Hantlar erbjuder ett bredare rörelseomfång jämfört med skivstänger och kan användas för övningar som riktar sig till specifika muskelgrupper, såsom bicepcurl, axelpress, utfall och mer. Det ger också många fördelar för kardiorespiratoriskt välbefinnande och flexibilitet.

Viktplattor: Viktplattor är platta, cirkulära skivor med ett hål i mitten som passar på ändarna av skivstänger eller hantlar. Viktskivor är den främsta källan till motstånd vid styrketräningsövningar.

Kettlebells: Kettlebells är vikter i gjutjärn. De är mångsidiga verktyg för funktionell styrketräning och kan användas för övningar som gungor, ryckningar, turkiska get ups och mer. Kettlebells, hantlar och vikter fungerar utmärkt för att skapa kraft, styrka och kardiovaskulär välbefinnande, och det som värderas mest är kvaliteten på deras rörelser och programmering.

Viktmaskiner : Även om det inte exakt är stänger och vikter, är viktmaskiner stationär träningsutrustning som använder en kombination av remskivor, kablar och spakar för att ge motstånd. De är designade för att rikta in sig på specifika muskelgrupper och är särskilt användbara för nybörjare eller individer som återhämtar sig från skador.

Gym handskar: Gym handskar är oftast gjorda av neopren, läder, mesh, polyester, konstläder eller silikon.

Medicinbollar: Medicinbollar är skapade för att skapa styrka och koordination, förbättra hälsan och hjälpa idrottare att återhämta sig från skada. Medicinbollar är gjorda av ett stort utbud av tyger, inklusive vinyl, gummi, nylon och läder.

Hastighetsträning : Utnyttjas av idrottare och löpare för att öka sin prestation, hastighetsträningsscheman innehåller ett urval av övningar utvecklade för att förbättra acceleration, sakta ner, hastighet och riktningsövergång.

Mer kroppsbyggande utrustning inkluderar handtag, block, rullar och plattformar, rep, svängbara armhävningar, bälten och pull up stänger. Du kan köpa dessa handtag, block, rullar och plattformar, rep, svängbara armhävningar, bälten och pull up stänger från dessa märken: Adidas , Leone1947 , Reebok , Under Armour , Everlast och Puma .