up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

RDX Sports Head Guard New Jhr F1U

RDX Sports Head Guard New Jhr F1U

RDX Sports Head Guard New Jhr F1U

plus
RDX Sports

RDX Sports Head Guard New Jhr F1U

Produktbeskrivelse RDX Sports Head Guard New Jhr F1U

Null effekt og null rikke. Den beste junior MM hodeplagg for alle kontaktsport, utformet for en perfekt passform og perfekt beskyttelse mot støt. Nyskapende skum design sikrer fullstendig demping og støtte for hodet, mens unike teknologi gir null effekt så dine små jagerfly vil ikke være fazed av kroker og jabs. Støpt til hodet? S naturlige kontur og med et sikkert borrelås system, denne hjelmen er mer komfortabel enn noensinne! Og kuttet fra et seriøst robust skinn, er denne ungdommen boksing hjelmen kommer til å vare og vare. Uansett hvor brutal treningsøktene.

Egenskaper:

Maya skjul? lær konstruksjon for å bekjempe hodeplagg som motstår slitasje

EVA rensning FOAM? for fremragende demping og beskyttelse

G Core-teknologi for en null innvirkning føler under sparring

Anatomisk formet for en perfekt passform og null rikke

Hurtig EZ? Borrelås for enkel justerbarhet og en tettsittende hold


Hva synes du om å finne RDX Sports Head Guard New Jhr F1U med denne prisen? Utrolig, ikke sant? Ikke vent lenger og kjøp i vår fitness butikk det du har vært på jakt etter en lang tid. Utstyr deg godt og nyt dine daglige rutinemessige aktiviteter til det fulle med RDX Sports. Og det beste er at du har den beste prisen på markedet for Combat sport equipment artikler.

Spesifikasjoner RDX Sports Head Guard New Jhr F1U

Farge
Blå

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up