up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

RDX Sports Leather 4´´

RDX Sports Leather 4´´

RDX Sports Leather 4´´

RDX Sports Leather 4´´

plus
RDX Sports

RDX Sports Leather 4´´

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse RDX Sports Leather 4´´

Laget av høy kvalitet olje garvet nubuck skinn, vil dette vektløfterbelte tilby utrolig demping og en myk, polstret følelse for styrkeløftere og styrketrening champs! Stack med tillit og la støtsikker lær redusere stress mens den profilerte designen gir fantastisk komfort og støtte for korsryggen. Den vanntette sømmer og kraftig maskinvare garantere den tøffeste byggingen av gym belte rundt. Men lær forblir smidig for brukeren, selv i lengre løfteøkter.

Egenskaper:

Olje garvet nubuck skinn for en vektløfterbelte som gir polstret beskyttelse

Myk å ta enda en holdbar design som vil vare i mange år

Svært støtdempende skinn for å redusere belastningen, smerte eller utmattelse når du? Re løfte

Profilert design for å følge de naturlige kurvene i ryggen og magen området

Forsterket søm med kraftige nagler og spenne for et treningsstudio belte som vant? T la deg ned


RDX Sports Leather 4´´ er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Hvis du er interessert i å kjøpe RDX Sports Leather 4´´ fra din nett fitness butikk traininn, ikke nøl lenger, og motta det hjemme i noen dager. Hos traininn kan du finne den laveste prisgaranti for produkter av fitness utstyr fra merket RDX Sports.

Spesifikasjoner RDX Sports Leather 4´´

Farge
Brun

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Rdx sportskinn 4´´ anmeldelse

-

Flott produkt, flott service

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up