up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

TheraBand Stability Trainer

plus
TheraBand

TheraBand Stability Trainer

Produktbeskrivelse TheraBand Stability Trainer

Fylt med luft, gir den sorte (ekstra myk) theraband Stabilitet Trainer avansert utfordring i forhold til de grønne og blå Stabilitet trenere.

Laget av holdbar PVC, ekstra myke Stabilitet trener tung måle sideveggene motstå tendensen til å rulle ankelen under trening. I tillegg tilbyr to alternativer for bruk: en overflate med avrundede punkter gi taktile innganger for sensorisk trening; og motsatt overflaten med en anti skli barer som motstår slipping. Denne myke Stabilitet Trainer kan brukes av helsepersonell for balanse og propriosepsjon trening for pasienter som har hatt ankel eller kneskader, core styrke og stabilitetstrening, ankel omfanget av bevegelse og fleksibilitet trening og sensorisk trening. Fysioterapeuter, ergoterapeuter, atletisk trenere, kiropraktorer, og personlige trenere vil alle finne dette et uvurderlig tillegg til sine aktivitetsprogrammer.

Sammen med firmaet (grønn) og myke (blå) skum stabilitet trenere, theraband balanse produkter tilbyr en integrert, progressiv system for ustabilitet og utfordring, lik andre theraband produkter i farge progresjon og aktivitetsnivå.


TheraBand Stability Trainer har den offesielle garantien fra merket TheraBand. Handling i vår nett fitness butikk vil du ha TheraBand Stability Trainer hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 56.4685 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Spesifikasjoner TheraBand Stability Trainer

Farge
Grønn
Produkttype
Balanse plattformer

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up