Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida Black Friday

Den här Black Friday 2023 på traininn kommer att bli legendarisk.

Black Friday är känd som dagen då tusentals butiker och företag i många länder runt om i världen (ursprungligen USA) sänker sina priser så att miljontals kunder kan köpa allt de vill ha till otroliga priser och vara redo för jul med fina presenter. Vet du vad du vill köpa denna Black Friday ? Hitta i traininn allt du behöver!

Beställningsspårning:
Gå in på ditt konto för att alltid kunna spåra din beställning. Dessutom, när varorna har lämnat lagret kommer vi att skicka ett e-postmeddelande till dig för att meddela dig att ditt paket har skickats. I mejlet kommer vi att inkludera en länk där du kan spåra paketet och se leveransstatus för din beställning.

Beställ transport:
När du lägger en beställning kan du välja ditt fraktalternativ när du har lagt till alla varor i varukorgen. Vi skickar din beställning med den valda budtjänsten och du kommer att få all spårningsinformation via e-post. .

Returer och återbetalning:
Om du inte är nöjd med din beställning när den väl har kommit fram kan du returnera produkten till oss och få tillbaka priset på den returnerade produkten. Du har 30 dagar på dig från det att du tog emot köpet på dig att returnera det. För att göra en retur, gå till MITT KONTO.

När är Black Friday?

Nästa Black Friday blir 24 November. Denna fantastiska dag äger rum varje år dagen efter Thanksgiving i USA. I traininn förlänger vi det till Cyber ​​​​Monday och det börjar från fredagen den 17 November.

Dra nytta av fantastiska rabatter på Black Friday i vårt breda utbud av produkter som vi har förberett i traininn så att du låter dig ryckas med av lusten att köpa vad du behöver mest för att fullfölja och uppnå dina mål inom din favoritsport.

Dra nytta av de otroliga Black Friday-erbjudandena och gör dig redo för jul , shopping till din partner, barn, systerdotter eller brorson, föräldrar eller vänner eller andra nära och kära.

Black Friday: s historia

Det finns flera teorier som beskriver Black Fridays verkliga ursprung. En av dem säger att termen "Black Friday" användes för första gången den 24 september 1869, på grund av den ekonomiska kollapsen orsakad av Jay Gould och Jim Fisk, som ledde till de konkurserade hundratals företag på Wall Street.

Ett sekel senare blockerade staden Philadelphia trafiken med julhandel efter Thanksgiving, med denna term som syftar på kaoset i staden. Det här är historien som kanske mest liknar den nuvarande andan av Black Friday. The New York Times skapade termen 1975, för att beskriva samma scenario som utlöstes av försäljningen i New York efter Thanksgiving. tack.

Därför finns det inget exakt datum för när Black Friday började , men traditionen har fortsatt i mer än 50 år i USA, och många länder runt om i världen har också antagit datumet. kunder och öka försäljningen. I Spanien var det Apple som startade dessa försäljningar 2010, men sedan 2012 har hundratals fysiska och virtuella butiker också anslutit sig till detta firande. På traininn deltar vi också i detta firande med många otroliga erbjudanden.

Cyber Monday 2023

Enligt legenden kan det inte finnas en bra Black Friday utan en Cyber ​​​​Monday. Och om du inte trodde att en hel vecka räckte, kommer Cyber Monday också med sina otroliga rabatter, ifall du behöver ta igen förlorad tid. Ursprunget till Cyber ​​​​Monday går tillbaka till 2005 i USA, då virtuella butiker eller e-handelsbutiker ville öka internetförsäljningen med imponerande rabatter. Cyber ​​​​Monday 2023 kommer att firas den 28 november , så du kan navigera till traininn och hitta de bästa erbjudandena.