up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Leone1947

Leone1947

Allt ( Leone1947 )

Märkesinformation för Leone1947

Leone1947 är ett ärorikt varumärke som ligger i Italien. Det är ett av de ledande varumärkena som är kända för att utveckla bästa utrustning och sportkläder och exportera inom kampsport. Varumärket grundades 1947 och kombinerar arv och kvalitet och tillverkar produkter för kickboxing, MMA, boxning och mer. Från handskar och hjälmar till träningskläder har all utrustning speciella design och moderna tyger. Kläderna ger både stil och prestanda. Leone1947 åtar sig att stödja atleter och idrottsexperter genom sponsring och ger stöd till gemenskapen inom kampsport. Varumärkets engagemang inom kampsport understryks genom dessa samarbeten och sponsringar. Med en rik historia inom italiensk hantverk koncentrerar man sig på skapandet och ger stöd till fighters på olika nivåer. Det hjälper dem att öka sin styrka och kämpa för framgång i ringen. Det stödjer fighters i deras beslut att uppnå sina mål. Hantverk ligger i hjärtat av Leone1947, med stor uppmärksamhet på detaljer och speciella träningstekniker som den officiella märket för sina produkter. Innovation och stil är de viktigaste aspekterna av Leone1947 varumärkets identitet. Genom användning av avancerade material som transporterar bort fukt till unika design, är alla produkter noggrant övervägda för att erbjuda den bästa möjliga atletiska upplevelsen.

Leone1947s samling av sportkläder och utrustning

Leone1947s kampsportshandskar kan motstå hård användning och skydda användarens händer. De bör skapas av högkvalitativa tyger som kan bära den effekt, friktion och slitage som är förknippat med kampsportsträning eller tävling. Leone1947s duffelväskor kan användas för olika ändamål, såsom gymbesök, resor, sport eller utomhusaktiviteter. Vissa väskor har fodral eller fickor för olika föremål, vilket förbättrar deras användbarhet. Leone1947s munskydd möjliggör lätt luftcirkulation och tydlig kommunikation under sportträning. Det robusta munskyddet behåller sin form och värde över tid. Högkvalitativa tyger och korrekt byggnation bidrar till en längre livslängd. Leone1947s speedballs erbjuder flexibla inställningar för att modifiera spänning, mått och vinkel på bollen, vilket möjliggör anpassade träningsupplevelser baserade på användarens preferenser och skicklighetsnivå.
Leone1947s herrkläder är skapade med funktion i åtanke. Dragkedjor, fickor och fodral är strategiskt placerade för enkel åtkomst till utrustning och utrustning. Kläder kan också ha egenskaper som stärker knän, armbågspatcher och ventilation. Leone1947s damkläder erbjuder skydd mot miljöfaktorer och potentiella risker. Detta kan ha brandbeständiga tyger, insektshämmande behandlingar och kläder som erbjuder skydd mot elementen. Kampsportkläder bör vara lätta att rengöra och behålla, även i krävande miljöer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga