up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Återhämtning och Vård fitness

Återhämtning och Vård fitness

Hitta ett brett utbud av Återhämtning och Vård-produkter för fitness. Upptäck de bästa erbjudandena på traininn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Återhämtning och Vård

Märken i Återhämtning och Vård

Tips för bästa återhämtning efter träning

Elektrostimulatorer:
Elektrostimulatorer skickar elektriska pulser genom huden för att hjälpa den skadade muskeln att minska smärtan. För vissa människor ger denna procedur lindring från smärtsamma symtom. Elektrostimulatorer hjälper till att blockera smärtsignaler, förbättra blodcirkulationen och stärka musklerna.

Första hjälpen kit:
Första hjälpen är medicinsk hjälp som används när en skada inträffar och på den plats där den inträffade. Första hjälpen består av allt som används för att behandla mindre brännskador, skärsår och insektsstick.

Sportkrämer:
Sportkrämer används för att behandla smärta och värk. Sportkrämer består av metylsalicylat och mentol där metylsalicylat lindrar smärta och mentol distraherar idrottarens uppmärksamhet från skador. Ingredienser som magnesium eller örtextrakt kan inkluderas i sportkrämer för att slappna av spända muskler. Dessa krämer kan vara fördelaktiga för individer som hanterar muskelkramper eller stelhet.

Artikulära skydd:
Ledskydd används för att begränsa frakturer och skydda skadeområden från en yttre bärande del som är förstärkt. Det används av idrottare på knäna för att hålla dem skyddade från skador från att träffa ett hinder. Ledskyddens roll är att förbättra ledernas hållbarhet. Detta används för att skydda idrottares kroppsdelar.

Kinesio tejpning:
Tejpning används som en tillfällig teknik och används av idrottare. Det är en tejpliknande operationstejp fäst på huden. Tejpning minskar smärtan. Det används också för att återhämta sig från andra skador. Du kan köpa band från Leone1947 , Gymstick , Benlee , RDX Sports , Hummel och Bodytone .

Mer om återhämtning:
Rullar och massagebollar används för självmyofascial frisättning för att lindra spända muskler. Använd en foam roller för att utföra självmyofascial frisättning. Denna självmassageteknik kan hjälpa till att lindra muskelknutor och förbättra blodflödet, vilket minskar muskelömhet efter träning. Det hjälper till att slappna av spända muskler, skapa mer utrymme i kroppen, lindra stramhet och öka blodcirkulationen. I självmassage och pressoterapi kan du använda dina händer eller andra verktyg för att manipulera muskler. Det förbättrar din sömn och hjälper din kropp att avgifta.
Att optimera din återhämtning efter träning är avgörande för muskelreparation, minska ömhet och se till att din kropp är redo för ditt nästa träningspass. Här är några tips som hjälper dig att uppnå bästa möjliga återhämtning efter träning:

Kyl ner : Efter intensiv träning, minska gradvis intensiteten på ditt träningspass till ett långsamt tempo. Detta hjälper din kropp att övergå från hög aktivitet till ett viloläge, förhindrar plötsliga blodtrycksfall och minimerar risken för yrsel eller svimning.
Stretching : Delta i statiska stretchövningar efter ditt träningspass för att förbättra flexibiliteten och minska muskelspänningen. Fokusera på de muskelgrupper du arbetade under ditt träningspass.
Aktiv återhämtning : På vilodagar, överväg lätta aktiviteter som promenader, simning eller skonsam yoga för att främja blodflödet och minska muskelstelhet. Aktiv återhämtning kan hjälpa till att förhindra täthet och ömhet.
Kompressionsplagg : Vissa idrottare tycker att kompressionsplagg, som kompressionsstrumpor eller ärmar, hjälper till att minska muskelömhet och svullnad genom att förbättra blodcirkulationen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga