up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Näring fitness

Näring fitness

Hitta ett brett utbud av Näring-produkter för fitness. Upptäck de bästa erbjudandena på traininn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Näring

Märken i Näring

Vad ska jag veta om sportnäring?

Sportnäring är en avgörande aspekt av en idrottares prestation och allmänna hälsa. Här är några viktiga punkter att veta om sportnäring, inklusive kosttillskott, drycker, energigeler, blandare och te och infusioner :

Balanserad kost : Grunden för sportnäring är en balanserad kost. Idrottare bör konsumera en mängd olika livsmedel, inklusive kolhydrater, proteiner, hälsosamma fetter, frukt, grönsaker och fullkorn, för att tillgodose deras energi och näringsbehov.
Återfuktning : Att hålla sig ordentligt hydrerad är viktigt för idrottare. Vatten är det primära valet för hydrering, men för intensiva eller långvariga aktiviteter kan sportdrycker med elektrolyter hjälpa till att fylla på förlorade vätskor och mineraler.
Kolhydrater: Kolhydrater är en primär energikälla för idrottare. Komplexa kolhydrater , som fullkorn, ger en ihållande frisättning av energi, medan enkla kolhydrater kan vara användbara för snabb energi före eller under träningspass.
Proteiner: Proteiner är viktiga för muskelreparation och tillväxt. Idrottare bör inkludera magra proteinkällor i sin kost, såsom fågel, fisk, magert kött, mejeriprodukter, bönor och baljväxter.
Fetter: Hälsosamma fetter är viktiga för den allmänna hälsan och ger en energikälla för uthållighetsidrottare. Källor till hälsosamma fetter inkluderar avokado, nötter, frön och olivolja.
Kosttillskott : Även om en balanserad kost helst bör ge alla nödvändiga näringsämnen, kan vissa idrottare dra nytta av kosttillskott. Vanliga kosttillskott inkluderar:

Proteinpulver : För att möta proteinbehov, speciellt för styrka och muskeluppbyggnad.
Kreatin : Används för korta skurar av högintensiva aktiviteter.
Aminosyror med grenad kedja BCAA : Kan hjälpa till med återhämtning av muskler.
Vitaminer och mineraler : Idrottare kan behöva ytterligare vitaminer och mineraler beroende på deras kostintag och specifika behov.

Energigeler: Energigeler är koncentrerade kolhydratkällor utformade för snabb energi under uthållighetsaktiviteter som långdistanslöpning eller cykling. De är lätta att bära och konsumera på språng.

Blenderflaskor : de är praktiska för att blanda proteinshakes, drinkar före träning eller återhämtningsdrycker. De har ofta en inbyggd mixerkula för att säkerställa en jämn blandning.

Te och infusioner: Örtteer och infusioner kan vara ett bra val för återfuktning och avkoppling. Vissa teer, som grönt te, är också rika på antioxidanter som kan ha hälsofördelar.

Tidpunkt : Tidpunkten för måltider och kosttillskott har betydelse. Att konsumera kolhydrater och proteiner före och efter träning kan hjälpa till med prestation och återhämtning. Pre workout kosttillskott bör tas cirka 30 60 minuter före träning.
Individuella behov : Tänk på att varje idrottare är unik och näringsbehoven kan variera beroende på faktorer som ålder, kön, aktivitetsnivå och mål. Det är ofta fördelaktigt att konsultera med en registrerad dietist eller idrottsnutritionist för att skapa en personlig nutritionsplan.
Säkerhet och kvalitet : När du använder kosttillskott är det viktigt att välja välrenommerade varumärken för att säkerställa produktsäkerhet och kvalitet. Läs alltid etiketterna och följ rekommenderade doser.
Kom ihåg att idrottsnäring är ett komplext område, och det som fungerar bäst för en idrottare kanske inte fungerar för en annan. Att skräddarsy din kostplan efter dina specifika behov och samråda med en sjukvårdspersonal eller näringsexpert är tillrådligt för optimala resultat och säkerhet. Du kan köpa näring från Lonsdale , Gymstick , Softee , Tunturi , Avento , Pure2Improve och SIS .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga