Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Bennett Trim Tabs

Om Bennett Trim Tabs
Bennett Trim Tabs er bransjen standard i marine trimtab teknologi, og tilbyr ytelse og pålitelighet for båtførere. Grunnlagt i 1959, har Bennett Marine dedikert over seks tiår til å perfeksjonere kunsten med trimtab, fokusert på små båter i utgangspunktet, men raskt oppnådd anerkjennelse for kvalitet og pålitelighet. Tidlige design var hydrauliske, og krevde manuell pumpeoperasjon. Charles oppfant det moderne trimtab, og revolusjonerte båtytelse og håndtering.
Bennett Trim Tabs boat accessories er en investering i forbedret ytelse, effektivitet og komfort. Bennett Trim Tabs boat accessories små, men kraftige platermontert på båtføreren tilbyr et bredt spekter av fordeler, noe som gjør dem til et must for enhver seriøs båtfører. Bennett tilbyr et omfattende utvalg av Bennett Trim Tabs båtutstyr som Bennett hydrauliske trim kits, Bennett Trim Tabs hydrauliske systemer, Bennett Trim selvnivellerende tabell, og Bennett Trim auto tab control.
Det Bennett hydrauliske trim kit er et kraftig system som hjelper båtførere å kontrollere holdningen til båten ved å justere undervannstrimtab. Det bruker hydraulisk kraft for presis og rask respons, noe som gjør det ideelt for større båter og utfordrende forhold. Bennett hydrauliske trim kit inkluderer aktuatorer, en hydraulisk kraftenhet, en kontrollbryter, trimtab og installasjonsutstyr.
Bennett Trim Tabs hydrauliske systemer er gullstandarden i marine trimtab teknologi. Disse robuste systemene er spesielt designet for større båter, tyngre last og utfordrende driftsforhold. Bennett hydrauliske trimtab leverer kraft for store båter, tyngre last og røffere vann. Kraftige aktuatorer justerer undervannsskadene, kontrollert av en styringspanel.
Bennett Trim Self-Leveling Tabs gir en hands-off tilnærming til å håndtere båtens trim og holdning. Dette innovative systemet justerer automatisk trimtab basert på båtfart og vann trykk, sikrer optimal balanse og ytelse gjennom hele reisen. Når båten akselererer eller bremser, eller møter endringer i vannforhold, justerer fjæren trimtab vinkelen tilsvarende.
Bennett Trim tab system plater er justerbare for å optimalisere båtytelse, håndtering og komfort. Forbedre drivstoffeffektivitet og sikkerhet, tilgjengelig i hydrauliske og elektriske alternativer. Ved å justere løftekraft og nedadgående kraft, hjelper trimtab båter å oppnå optimal trim for raskere planlegging, forbedret synlighet og bedre ytelse.
Bennett Auto Tab Control tar gjetningen ut av trim, justerer automatisk undervannstab for å opprettholde optimal båtbalanse og ytelse uavhengig av fart, vektfordeling eller sjøforhold. Nyt forbedret drivstoffeffektivitet, økt stabilitet og en jevnere tur.
Bennett Trim Tabs ventiler kontrollerer strømmen av hydraulisk væske i systemet, og sender den til aktuatorene for å heve og senke trimtabene. Bennett Trim Tabs ventiler sikrer presis kontroll og sikker låsing av tab i posisjon. Ulike typer ventiler er tilgjengelig, som solenoidventiler for elektriske systemer og ventilfjærer og stempler for hydrauliske systemer.