Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Bennett Trim Tabs

Over Bennett Trim Tabs
Bennett Trim Tabs zijn de industriestandaard in marinetrimtabtechnologie, met prestaties en betrouwbaarheid voor botenvaarders. Opgericht in 1959 heeft Bennett Marine zich meer dan zes decennia toegelegd op het perfectioneer van trimtabs, met de focus op kleine boten, maar snel erkenning verworven voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Vroege ontwerpen waren hydraulisch en vereisten handmatige pompbediening. Charles bedacht de moderne trimtab, wat de prestaties en het handelen van boten revolutioneerde.
Bennett Trim Tabs bootaccessoires zijn een investering in verbeterde prestaties, efficiëntie en comfort. Bennett Trim Tabs bootaccessoires kleine maar krachtige platen die op de achtersteven van het schip zijn bevestigd, bieden een breed scala aan voordelen, waardoor ze een must-have zijn voor elke ernstige botenvaarder. Bennett biedt een uitgebreid assortiment Bennett Trim Tabs bootaccessoires zoals Bennett hydraulische trimkits, Bennett Trim Tabs hydraulische systemen, Bennett Trim Self Leveling Tab en Bennett Trim Auto Tab Control.
Het Bennett hydraulische trimkit is een krachtig systeem dat botenvaarders helpt de houding van hun boot te beheersen door onderwatertrimtabs aan te passen. Het gebruikt hydraulische kracht voor een precieze en snelle respons, waardoor het ideaal is voor grotere boten en moeilijke omstandigheden. Het Bennett hydraulische trimkit bevat actuatoren, een hydraulisch krachtstation, een schakelaar, trimtabs en installatiehardware.
Bennett Trim Tabs' hydraulische systemen zijn de gouden standaard in marinetrimtabtechnologie. Deze robuuste systemen zijn specifiek ontworpen voor grotere boten, zwaardere belastingen en uitdagende bedrijfsomstandigheden. Bennett's hydraulische trimtabs leveren kracht voor grote boten, zware lasten en ruwe wateren. Krachtige actuatoren passen onderwaterbladen aan, gecontroleerd door een stuurpaneel.
Bennett Trim Self-Leveling Tabs bieden een hands-off-benadering om de trim en houding van de boot te beheersen. Dit innovatieve systeem past de trimtabs automatisch aan op basis van de boot snelheid en waterdruk, waardoor een optimaal evenwicht en prestaties tijdens de reis worden gegarandeerd. Als de boot versnelt of vertraagt, of te maken krijgt met veranderende wateromstandigheden, past het veer de trimtabhoek daarop aan.
Het Bennett Trim tabsysteem platen zijn verstelbaar om de prestaties, het handelen en het comfort van de boot te optimaliseren. Verhoog de brandstofefficiëntie en de veiligheid, beschikbaar in hydraulische en elektrische opties. Door de hef- en neerwaartse kracht aan te passen, helpen trimtabs bij het bereiken van een optimale trim voor sneller plannen, verbeterde zichtbaarheid en betere prestaties.
Bennett Auto Tab Control neemt het raden bij trim weg, waardoor het automatisch onderwatertabs aanpast om een optimaal evenwicht en prestaties van de boot te behouden, ongeacht de snelheid, gewichtsverdeling of zeeomstandigheden. Geniet van verbeterde brandstofefficiëntie, toegenomen stabiliteit en een gladder rit.
Bennett Trim Tabs kleppen regelen de stroom hydraulische vloeistof in het systeem, waardoor deze naar de actuatoren wordt gestuurd om de trimtabs omhoog en omlaag te bewegen. Bennett Trim Tabs kleppen zorgen voor een precieze bediening en een veilige vergrendeling van de tabs op hun plaats. Verschillende soorten kleppen zijn beschikbaar, zoals solenoïdekleppen voor elektrische systemen en klepveren en duwers voor hydraulische systemen.