Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Bennett Trim Tabs

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet

Noin Bennett Trim Tabs
Bennett Trim Tabs on maailmanlaajuinen säätökaiteiden teknologian standardi, jonka avulla moottoriveneilijät voivat saavuttaa suorituskykyä ja luotettavuutta. Perustettu vuonna 1959, Bennett Marine on omistautunut säätökaiteiden taidon täydellistämiseen yli kuuden vuosikymmenen ajan. Aluksi keskityttiin pieniin veneisiin, mutta nopeasti tunnustusta laadusta ja luotettavuudesta. Aikaisemmat suunnitelmat olivat hydraulisia ja niitä tarvittiin käsin toimitettavan pumppauksen avulla. Charles keksi modernin säätökaiteen, joka mullisti moottoriveneiden suorituskyvyn ja käsittelyn.
Bennett Trim Tabs -veneosat ovat investointi parantuneeseen suorituskykyyn, tehokkuuteen ja mukavuuteen. Bennett Trim Tabs -veneosat ovat pieniä, mutta tehokkaita levyjä, jotka on asennettu veneen peräosaan. Ne tarjoavat laajan hyötyjen valikoiman, mikä tekee niistä välttämättömiä vakavaan moottoriveneilijään. Bennett tarjoaa kattavan valikoiman Bennett Trim Tabs -veneosia kuten Bennettin hydrauliset säätökitti, Bennett Trim Tabs -hydraulijärjestelmät, Bennett Trim -tasoituskaiteet ja Bennett Trim -automaattiset säätökaiteet.
Bennettin hydraulinen säätökitti on tehokas järjestelmä, joka auttaa moottoriveneilijöitä hallitsemaan veneensä asentoa säätämällä vedenalaiset säätökaiteet. Se käyttää hydraulista voimaa tarkalle ja nopealle vastaukselle, mikä tekee siitä erinomaisen isompiin veneisiin ja vaikeisiin olosuhteisiin. Bennettin hydraulinen säätökitti sisältää akseloijat, hydraulisen voimayksikön, ohjauskytkimen, säätökaiteet ja asennustarvikkeet.
Bennett Trim Tabs'n hydraulijärjestelmät ovat kulta-standardi veneen säätökaiteiden tekniikassa. Nämä vankat järjestelmät on suunniteltu erityisesti isompiin veneisiin, raskaampiin kuormiin ja haastaviin toimintaympäristöihin. Bennettin hydrauliset säätökaiteet tarjoavat voimaa suurille veneille, raskaalle kuormalle ja rauhattomille vesille. Tehokkaat akseloijat säätävät vedenalaisia teriä, jotka ohjataan ohjauspaneelilla.
Bennett Trim Self-Leveling Tabs tarjoavat käsittämättömän lähestymistavan veneen säädön ja asennon hallintaan. Tämä innovatiivinen järjestelmä säätää säätökaiteita automaattisesti nopeuden ja vesipaineen mukaan, mikä takaa optimaalisen tasapainon ja suorituksen koko matkan ajan. Kun vene kiihdyttää tai hidastaa, tai se kohtaa vaihtelevia vesiolosuhteita, jousi säätää säätökaiteen kulmaa vastaavasti.
Bennett Trim tab -järjestelmän levyjä voidaan säätää optimoidakseen veneen suorituskyvyn, käsittelyn ja mukavuuden. Paranna polttoaineen tehokkuutta ja turvallisuutta. Saatavana hydraulisina ja sähköisinä vaihtoehtoina. Säätämällä nosto- ja painovoimaa säätökaiteet auttavat veneitä saavuttamaan optimaalisen säädön nopeampaan suunnitteluun, parannetun näkyvyyden ja paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi.
Bennett Auto Tab Control poistaa arvailun säädöstä, säätämällä automaattisesti vedenalaisia kaiteita optimaalisen veneen tasapainon ja suorituskyvyn ylläpitämiseksi riippumatta nopeudesta, painojakaumasta tai meriolosuhteista. Nauti parannetusta polttoaineen tehokkuudesta, lisääntyneestä vakaisuudesta ja pehmeämmästä ajosta.
Bennett Trim Tabs -venttiilit ohjaavat hydrauliikan virtausta järjestelmässä, ohjaamalla se akseloijoihin säätökaiteiden nostamiseen ja laskemiseen. Bennett Trim Tabs -venttiilit takaavat tarkan ohjauksen ja turvallisen lukituksen kaiteisiin. Erilaisia ​​venttiilejä on saatavana, kuten sähköjärjestelmiin tarkoitetut solenoidiventtiilit ja hydraulijärjestelmiin tarkoitetut venttiilin jouset ja työntimet.