up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Elektronik vattensport och fiske

Elektronik vattensport och fiske

Hitta ett brett utbud av Elektronik-produkter för vattensport och fiske. Upptäck de bästa erbjudandena på waveinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Elektronik

Märken i Elektronik

Vilka elektroniska enheter behöver jag för att segla?

Att ha ett pålitligt navigationssystem är avgörande för segling av flera skäl:
Säkerhet: Navigationssystem ökar säkerheten genom att ge korrekt information om båtens position, omgivande hinder och navigeringsrisker. Detta hjälper till att undvika kollisioner, grundstötning eller att förirra sig till osäkert vatten.
Positionsfixering : Det är viktigt att bestämma båtens exakta position, särskilt i okända vatten eller under ogynnsamma förhållanden. Noggrann positionsfixering hjälper till att hålla kursen och säkerställer att du håller dig på rätt spår.
Nödsituationer : I nödsituationer hjälper ett navigationssystem till att vidarebefordra korrekt platsinformation till räddningstjänsten via radio eller nödsignaler EPIRB/PLB, vilket hjälper till med snabb assistans.
Väder och miljömedvetenhet : Vissa navigationssystem tillhandahåller väderöverlagringar eller tillgång till väderinformation, vilket gör det möjligt för seglare att övervaka ändrade väderförhållanden och fatta välgrundade beslut.
Säkerhetskopiering och redundans : Att ha flera navigationssystem eller säkerhetskopior ombord säkerställer redundans i händelse av systemfel eller funktionsfel. Det är viktigt att ha traditionella navigeringsverktyg som kompasser som backup.

Antenner:

Marinantenner används för kommunikation med andra båtar eller landstationer. VHF antenner används ofta för kortdistanskommunikation och kan användas för att ropa ut andra båtar, ringa efter hjälp i nödsituationer eller lyssna på väderrapporter.

Audio:

Ljud kan användas för att komma åt väderprognoser, vilket kan vara viktig information för segling. Ljud kan också användas för att underlätta navigering. Till exempel kan en sjöman använda en radio ombord för att lyssna på uppdateringar från kustbevakningen.

Kameror:

Kameror kan användas för att ge ett visuellt hjälpmedel för navigering. Kameror kan användas för att öka säkerheten genom att ge en visuell registrering av seglingsmiljön. Till exempel kan kamerorna ta bilder av en plötslig storm eller en storm.

Kommunikation:

Segling kräver noggrann navigering och tydlig kommunikation mellan skeppare och besättning är avgörande. Kommunikation är också avgörande för att säkerställa säkerheten för besättningen. Befälhavaren kommer att behöva ge tydliga instruktioner om vad som ska göras i händelse av en nödsituation.

Omvandlare:

Omvandlare är enheter som omvandlar vindens kinetiska energi till elektrisk energi, som kan användas för att driva elektronik ombord eller ladda batterier. Omvandlare är enheter som genererar elektricitet genom att utnyttja kraften från vatten som rinner förbi båten.

GPS Portable och GPS/ Fishfinder:

Bärbara GPS och GPS /fiskesökarenheter har blivit allt mer avancerade de senaste åren, med funktioner som kartplottning, trådlös anslutning och 3D kartläggningsmöjligheter. Det är viktigt att notera att bärbar GPS och GPS/fishfinder bör användas tillsammans med andra navigeringsverktyg.

Givare:

Givare används för att mäta djupet på vattnet under båten. Denna information är avgörande för segling i grunt vatten och för att undvika undervattensrisker. Givare används för att mäta båtens hastighet genom vattnet.

Walkie talkies:

Walkie talkies kan användas för att varna andra medlemmar av din besättning om potentiella faror, som t.ex. närmar sig båtar. Walkie talkies kan också användas för att snabbt meddela andra besättningsmedlemmar om någon ramlar överbord eller om det är en nödsituation ombord.

Klockor:

En klocka kan användas för att tajma varaktigheten av varje manöver för att säkerställa att de utförs vid rätt tidpunkt. Klockor används för att hålla reda på framstegen för ett segelfartyg, oavsett om det är att mäta tillryggalagd sträcka, hastighet eller tid för att nå en destination.

Mer om elektronik:
Mer om elektronik inkluderar celler, tillbehör, batterier, laddare, kåpor och fodral, belysning, kartografi, autopiloter, elektronisk anslutning, fjärrkontroller, instrument och minnesenheter och du kan köpa alla dessa från märken som Garmin , Raymarine , Daiwa , Lowrance , Plastimo , Vetus och Lalizas .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga