Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Elektroniikka

Elektroniikka merenkulku ja kalastus

Löydä laaja valikoima tuotteita Elektroniikka tuotteita henkilölle merenkulku ja kalastus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa waveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Elektroniikka

n merkit Elektroniikka

Mitä elektronisia laitteita tarvitsen purjehdukseen?

Luotettava navigointijärjestelmä on erittäin tärkeää purjehdukselle useista syistä:
Turvallisuus: Navigointijärjestelmät lisäävät turvallisuutta antamalla tarkkoja tietoja veneen sijainnista, ympäröivistä esteistä ja navigoinnin vaaroista. Tämä auttaa välttämään törmäyksiä, karilleajoa tai harhautumista vaarallisiin vesiin.
Asennon vahvistaminen : Veneen tarkan sijainnin määrittäminen on erittäin tärkeää, erityisesti vierailla vesillä tai epäsuotuisissa olosuhteissa. Tarkka asennon kiinnitys auttaa pitämään kurssin ja varmistaa, että pysyt raiteilla.
Hätätilanteet : Hätätilanteessa navigointijärjestelmä auttaa välittämään tarkat sijaintitiedot pelastuspalveluille radio tai hätämajakoiden EPIRB/PLB välityksellä, mikä auttaa nopeassa avussa.
Sää ja ympäristötietoisuus : Jotkut navigointijärjestelmät tarjoavat sääpeittokuvia tai pääsyn säätietoihin, jolloin merimiehet voivat seurata muuttuvia sääolosuhteita ja tehdä tietoisia päätöksiä.
Varmuuskopiointi ja redundanssi : Useiden navigointijärjestelmien tai varmuuskopioiden käyttö laivalla varmistaa redundanssin järjestelmävikojen tai toimintahäiriöiden sattuessa. Perinteisten navigointityökalujen, kuten kompassien, varmuuskopiointi on välttämätöntä.

Antennit:

Meriantenneja käytetään yhteydenpitoon muiden veneiden tai ranta asemien kanssa. VHF antenneja käytetään yleisesti lyhyen kantaman kommunikointiin, ja niitä voidaan käyttää muiden veneiden lähettämiseen, avun soittamiseen hätätilanteessa tai säätietojen kuuntelemiseen.

Audio:

Äänen avulla voidaan käyttää sääennusteita, jotka voivat olla tärkeitä tietoja purjehduksen kannalta. Ääntä voidaan käyttää myös navigoinnin apuna. Merimies voi esimerkiksi kuunnella rannikkovartioston päivityksiä aluksen radiolla.

Kamerat:

Kameroita voidaan käyttää visuaalisen apuvälineenä navigoinnissa. Kameroita voidaan käyttää turvallisuuden lisäämiseen tarjoamalla visuaalista tallennusta purjehdusympäristöstä. Kamerat voivat esimerkiksi tallentaa kuvaa äkillisestä tai myrskystä.

Viestintä:

Purjehdus vaatii huolellista navigointia ja selkeä viestintä kapteenin ja miehistön välillä on välttämätöntä. Viestintä on tärkeää myös miehistön turvallisuuden takaamiseksi. Kapteenin on annettava selkeät ohjeet siitä, mitä tehdä hätätilanteessa.

Muuntimet:

Muuntimet ovat laitteita, jotka muuttavat tuulen kineettisen energian sähköenergiaksi, jota voidaan käyttää laivan elektroniikan tehostamiseen tai akkujen lataamiseen. Muuntimet ovat laitteita, jotka tuottavat sähköä hyödyntämällä veneen ohi virtaavan veden voimaa.

Kannettava GPS ja GPS/kalakaiku:

Kannettavat GPS ja GPS /kalanetsintäyksiköt ovat viime vuosina kehittyneet yhä enemmän, ja niissä on ominaisuuksia, kuten karttapiirros, langaton yhteys ja 3D kartoitus. On tärkeää huomata, että kannettavaa GPS:ää ja GPS/kalaetsintä tulee käyttää yhdessä muiden navigointityökalujen kanssa.

Muuntimet:

Antureilla mitataan veden syvyyttä veneen alla. Nämä tiedot ovat tärkeitä matalissa vesissä purjehtiessa ja vedenalaisten vaarojen välttämiseksi. Antureilla mitataan veneen nopeutta vedessä.

Radiopuhelimet:

Radiopuhelinta voidaan käyttää varoittamaan muita miehistösi jäseniä mahdollisista vaaroista, kuten lähestyvistä veneistä. Radiopuhelimet voivat myös ilmoittaa nopeasti muille miehistön jäsenille, jos joku putoaa yli laidan tai jos laivalla on hätätilanne.

Kellot:

Kelloa voidaan käyttää ajastamaan jokaisen liikkeen kesto sen varmistamiseksi, että ne suoritetaan oikeaan aikaan. Kellojen avulla seurataan purjelaivan etenemistä, mittaapa se sitten kuljettua matkaa, nopeutta tai aikaa perille saavuttamiseen.

Lisää elektroniikasta:
Lisää elektroniikasta ovat kennot, lisävarusteet, akut, laturit, kannet ja kotelot, valaistus, kartografia, autopilotit, elektroniset liitännät, kauko ohjaimet, instrumentit ja muistilaitteet, ja voit ostaa näitä kaikkia merkeiltä, kuten Garmin , Raymarine , Daiwa , Lowrance , Plastimo , Vetus ja Lalizas .