Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Kalastusvälineet

Kalastusvälineet

Löydä laaja valikoima tuotteita Kalastusvälineet tuotteita henkilölle merenkulku ja kalastus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa waveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Kalastusvälineet

n merkit Kalastusvälineet

Mitä kalastusvälineitä tarvitsen?

Laukut:

Tarvikekassit on suunniteltu erityisesti kalastajille kalastusvälineiden, kuten kelojen, vieheiden, koukkujen, siimien ja muiden tarvikkeiden, kuljettamiseen. Suuremmat varustelaukut sopivat ihanteellisesti suurempien kalastusvälineiden, kuten kelojen, vapaputkien, kalastusverkkojen ja muiden isompien tavaroiden kuljettamiseen.

Ulkomajoitus:

Bivouac on kevyt, kannettava ja kompakti katos, jota kalastajat ja ulkoiluharrastajat käyttävät yöpymiseen kalastusretkien aikana. Bivouacit on suunniteltu minimalistiseen retkeilyyn ja suojaamiseen sääolosuhteilta. Asianmukaisella valmistelulla ja varusteilla voit nauttia mukavasta ja ikimuistoisesta ulkoilukokemuksesta.

Alajalat:

Downriggerejä käytetään laajasti kalastuksessa auttamaan kalastajia kohdistamaan tiettyihin syvyyksiin ja pitämään tarkat vieheesitykset. Downriggerit ovat erityisen suosittuja uistelutilanteissa, joissa onkijavene liikkuu hitaasti vedessä ja siimat jatketaan aluksen taakse.

Syöttölaitteet ja koukut:

Syöttölaitteet ja koukut ovat olennaisia työkaluja, joita käytetään kalastuksessa kalojen houkuttelemiseen ja pyyntiin. Niitä käytetään eri tarkoituksiin ja niitä voidaan käyttää erilaisissa kalastustekniikoissa. Muista tarkistaa paikalliset kalastussäännöt ja ohjeet tiettyjen syöttölaitteiden ja koukkukalastusmenetelmien käytöstä, koska ne voivat vaihdella sijainnin ja kohdelajin mukaan.

Siimat:

Siimat ovat olennaisia välineitä, joita käytetään kalastuksessa. Ne on valmistettu eri materiaaleista ja niitä on eri paksuisia ja vahvuuksia riippuen kalastustyypistä ja kohdelajeista. Siimat toimivat ensisijaisena yhdyssiteenä onkijan ja kalan välillä.

Kellukkeet ja ponttonit:

Kelluvat putket ja ponttonit ovat suosittuja kalastuksessa käytettyjä välineitä, jotka lisäävät liikkuvuutta ja pääsyä kalastuspaikoille sekä lisäävät onkijan mahdollisuuksia saada kalaa. Muista aina tarkistaa paikalliset kalastusmääräykset ja turvallisuusohjeet ennen kelluvien, kellukkeiden tai ponttonien käyttöä.

Laskeutumisverkot:

Laskuverkot ovat kalastajien yleinen työkalu kalastuksessa auttamaan kalojen purkamisessa ja käsittelyssä. Ne on suunniteltu pyydystämään ja nostamaan kalat turvallisesti vedestä, minimoiden stressiä ja mahdollisia haittoja sekä kaloille että kalastajalle. Saaliverkkoja käytetään ensisijaisesti kalojen turvalliseen purkamiseen, kun ne on koukutettu.

Kahluuhousut:

Kahluuhousut ovat erikoistuneita vedenpitäviä vaatteita, joita onkijat ja kalastajat käyttävät suojatakseen itseään kalastaessaan märässä tai veden täyttämässä ympäristössä. Kahluuhousut on tyypillisesti valmistettu kumista, neopreenistä tai hengittävistä kankaista, kuten Gore Texistä, ja ne on suunniteltu pitämään kalastajan alavartalo ja jalat kuivina.

Lisätietoja kalastusvälineistä:
Kalastusvälineistä lisää ovat älyosat, työkalut, ohjaimet, laatikot, kuljetus, kelaushihnat, syöttiveneet, purentahälyttimet, vapapidikkeet ja painot, joita voit ostaa esim . Shimano Fishing , Helly Hansen , Daiwa , Garmin , Raymarine , Plastimo ja Nuova Rade .
Syötit ja vieheet : Ota mukaan valikoima eläviä syöttejä tai keinotekoisia vieheitä, jotka on räätälöity kohdelajillesi. Erilaiset syötit ja vieheet toimivat parhaiten tietyissä kaloissa ja olosuhteissa. Tarvikelaatikko : Järjestä ja säilytä kalastusvälineet , mukaan lukien koukut, vieheet, painot ja muut pienet tarvikkeet, varustelaatikossa tai pussissa, jotta ne ovat helposti käsiksi ja kuljetettavaksi.
Kalastuspihdit ja sakset : välttämättömät siiman leikkaamiseen, koukkujen poistamiseen ja kalan käsittelyyn. Pihdit auttavat siiman leikkaamisessa, painojen puristamisessa tai kalan irrotuksessa, kun taas sakset ovat käteviä siiman leikkaamiseen.
Kalastusverkot ja verkot: Verkot ovat hyödyllisiä kalojen, erityisesti suurempien, purkamiseen vahingoittamatta niitä. Gaffit ovat pitkävartisia koukkuja, joita käytetään nostamaan kaloja veneeseen, enimmäkseen isommille lajeille.
Kalastusvälineet ja tarvikkeet : Kanna mukanasi tärkeitä työkaluja, kuten veitsi, vaaka, mittanauha ja kalatarttuja. Nämä työkalut auttavat kalojen puhdistamisessa, mittaamisessa ja käsittelyssä.
Turvavarusteet : Sijainnistasi ja kalastustyypistäsi riippuen pidä mukanasi turvavarusteita, kuten henkilökohtainen kelluntalaite PFD, ensiapulaukku ja pilli hätätilanteita varten.