Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Fiskeutrustning

Fiskeutrustning

Hitta ett brett utbud av Fiskeutrustning-produkter för vattensport och fiske. Upptäck de bästa erbjudandena på waveinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Fiskeutrustning

Märken i Fiskeutrustning

Vilken fiskeutrustning behöver jag?

Påsar:

Redskapsväskor är speciellt utformade för sportfiskare att bära sina fiskeredskap, såsom rullar, beten, krokar, linor och andra tillbehör. Större redskapsväskor är idealiska för att bära större fiskeutrustning som rullar, spörör, fiskenät och andra skrymmande föremål.

Bivack:

En bivack är ett lätt, bärbart och kompakt skydd som används av sportfiskare och friluftsentusiaster för övernattningar under fisketurer. Bivacker är designade för minimalistisk camping och skydd mot väder och vind. Med rätt förberedelser och utrustning kan du njuta av en bekväm och minnesvärd utomhusupplevelse.

Nedriggare:

Downriggers används i stor utsträckning inom fiske för att hjälpa sportfiskare att rikta in sig på specifika djup och upprätthålla exakta betepresentationer. Downriggers är särskilt populära i trollingscenarier, där sportfiskarens båt rör sig långsamt genom vattnet medan fiskelinorna förlängs bakom fartyget.

Matare och krokar:

Matare och krokar är viktiga verktyg som används vid fiske för att locka till sig och fånga fisk. De tjänar olika syften och kan användas i olika fisketekniker. Kom ihåg att kontrollera lokala fiskeregler och riktlinjer för användning av specifika fiskemetoder för matare och krokar, eftersom de kan variera beroende på plats och målart.

Fisklinor:

Fisklinor är viktiga verktyg som används inom fiskesporten. De är gjorda av olika material och finns i olika tjocklekar och styrkor, beroende på typ av fiske och målart. Fisklinor fungerar som den primära förbindelsen mellan sportfiskaren och fisken.

Flottörer och pontoner:

Flytrör och pontoner är populär utrustning som används vid fiske för att förbättra rörligheten och tillgången till fiskeplatser och öka sportfiskarnas chanser att fånga fisk. Kom ihåg att alltid kontrollera lokala fiskebestämmelser och säkerhetsriktlinjer innan du använder flottörer, flytrör eller pontoner.

Landningsnät:

Landningsnät är ett vanligt verktyg som används av sportfiskare i fiske för att hjälpa till vid landning och hantering av fisk. De är designade för att säkert fånga och lyfta fisk ur vattnet, vilket minimerar stress och potentiell skada på både fisken och sportfiskaren. Landningsnät används främst för att landa fisk på ett säkert sätt när de väl är krokade.

Sjöstövlar:

Vadare är specialiserade vattentäta plagg som bärs av sportfiskare och fiskare för att skydda sig själva när de fiskar i våta eller vattenfyllda miljöer. Vadare är vanligtvis gjorda av gummi, neopren eller andningsbara tyger som Gore Tex, och är designade för att hålla sportfiskarens underkropp och fötter torra.

Mer om fiskeutrustning:
Det mer om fiskeutrustning inkluderar smarta delar, verktyg, ledare, lådor, transporter, lindare, stridsbälten, betesbåtar, bettlarm, spöhållare och vikter och du kan köpa alla dessa från märken som Shimano Fishing , Helly Hansen , Daiwa , Garmin , Raymarine , Plastimo , och Nuova Rade .
Beten och beten : Bär ett urval av levande beten eller konstgjorda beten som är skräddarsydda för den art du riktar dig mot. Olika beten och beten fungerar bäst för specifika fiskar och förhållanden. Redskapslåda : Organisera och förvara ditt fiskeredskap , inklusive krokar, beten, vikter och andra små tillbehör, i en redskapslåda eller väska för enkel åtkomst och transport.
Fisketång och sax : Viktigt för att klippa linor, ta bort krokar och hantera fisk. Tång hjälper till att klippa linor, krympa vikter eller kroka av fisk, medan sax är praktiskt för att trimma linor.
Fisknät och gaffer: Nät är användbara för att landa fisk, särskilt större, utan att skada dem. Gaffar är krokar med långa skaft som används för att lyfta fisk i båten, mest för större arter.
Fiskeredskap och tillbehör : Bär viktiga verktyg som en kniv, våg, måttband och en fiskgripare. Dessa verktyg hjälper till med rengöring, mätning och hantering av fisk.
Säkerhetsutrustning : Beroende på din plats och typ av fiske, bär säkerhetsutrustning som en personlig flytanordning PFD, en första hjälpen kit och en visselpipa för nödsituationer.