Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Fiskeutstyr

Fiskeutstyr

Finn et bredt utvalg av Fiskeutstyr-produkter for nautisk sport og fiske. Oppdag de beste tilbudene hos waveinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Fiskeutstyr

Merkevarer av Fiskeutstyr

Hvilket fiskeutstyr trenger jeg?

Poser:

Redskapsposer er spesielt designet for sportsfiskere for å bære fiskeutstyret sitt, som sneller, sluk, kroker, liner og annet tilbehør. Større redskapsposer er ideelle for å bære større fiskeutstyr som sneller, stangrør, fiskegarn og andre klumpete gjenstander.

Bivuakk:

En bivuakk er et lett, bærbart og kompakt ly som brukes av sportsfiskere og friluftsentusiaster for overnatting under fisketurer. Bivuakker er designet for minimalistisk camping og beskyttelse mot elementene. Med riktig forberedelse og utstyr kan du nyte en komfortabel og minneverdig utendørsopplevelse.

Nedriggere:

Downriggere er mye brukt i fiske for å hjelpe sportsfiskere med å målrette spesifikke dybder og opprettholde presise lokkepresentasjoner. Downriggere er spesielt populære i trolling scenarier, der sportsfiskerens båt beveger seg sakte gjennom vannet mens fiskesnøre er forlenget bak fartøyet.

Matere og kroker:

Matere og kroker er viktige verktøy som brukes i fiske for å tiltrekke og fange fisk. De tjener forskjellige formål og kan brukes i forskjellige fisketeknikker. Husk å sjekke lokale fiskebestemmelser og retningslinjer for bruk av spesifikke fiskemetoder for mater og kroker, da de kan variere avhengig av sted og målart.

Fiskesnøre:

Fiskesnøre er viktige redskaper som brukes i fiskesporten. De er laget av forskjellige materialer og kommer i forskjellige tykkelser og styrker, avhengig av type fiske og målart. Fiskesnøre fungerer som den primære forbindelsen mellom sportsfiskeren og fisken.

Flottører og pontonger:

Flyterør og pongtonger er populært utstyr som brukes i fiske for å øke mobiliteten og tilgangen til fiskeplasser, og øke fiskernes sjanser til å fange fisk. Husk å alltid sjekke lokale fiskeforskrifter og sikkerhetsretningslinjer før du bruker flyter, flyterør eller pongtonger.

Landingsnett:

Landingsgarn er et vanlig verktøy som brukes av sportsfiskere i fiske for å hjelpe til med landing og håndtering av fisk. De er designet for å trygt fange og løfte fisk opp av vannet, og minimere stress og potensiell skade på både fisken og sportsfiskeren. Landingsgarn brukes først og fremst til å lande fisk på en sikker måte når de er kroket.

Vadebukser:

Vadebukser er spesialiserte vanntette plagg som brukes av sportsfiskere og fiskere for å beskytte seg selv mens de fisker i våte eller vannfylte omgivelser. Vadebukser er vanligvis laget av gummi, neopren eller pustende stoffer som Gore Tex, og er designet for å holde fiskerens underkropp og føtter tørre.

Mer om fiskeutstyr:
Jo mer om fiskeutstyr inkluderer smarte deler, verktøy, ledere, bokser, transport, opptrekkere, kampbelter, agnbåter, bittalarmer, stangholdere og vekter, og du kan kjøpe alle disse fra merkene som Shimano Fishing , Helly Hansen , Daiwa , Garmin , Raymarine , Plastimo , og Nuova Rade .
Agn og sluk : Ha med et utvalg av levende agn eller kunstig sluk som er skreddersydd for arten du sikter mot. Ulike agn og lokker fungerer best for spesifikke fisk og forhold. Redskapsboks : Organiser og oppbevar fiskeutstyret ditt, inkludert kroker, sluk, vekter og annet lite tilbehør, i en redskapsboks eller bag for enkel tilgang og transport.
Fisketang og saks : Nødvendig for å kutte snører, fjerne kroker og håndtere fisk. Tang hjelper til med å kutte linjer, krympe vekter eller kroke av fisk, mens saks er nyttig for å trimme linjer.
Fiskegarn og gaffer: Garn er nyttige for å lande fisk, spesielt større, uten å skade dem. Gaff er kroker med lang skaft som brukes til å løfte fisk inn i båten, mest for større arter.
Fiskeverktøy og tilbehør : Ha med deg viktige verktøy som en kniv, vekt, målebånd og en fiskegriper. Disse verktøyene hjelper til med rengjøring, måling og håndtering av fisk.
Sikkerhetsutstyr : Avhengig av din plassering og type fiske, ta med deg sikkerhetsutstyr som en personlig flyteanordning PFD, et førstehjelpsutstyr og en fløyte for nødsituasjoner.