up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Lalizas Redningsvest 150N

Lalizas Redningsvest 150N

Lalizas Redningsvest 150N

plus
Lalizas

Lalizas Redningsvest 150N

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Lalizas Redningsvest 150N

De 100Newton redningsveste reducere risikoen for at drukne for både svømmere og ikke-svømmere i beskyttet farvand i de fleste forhold.


Specielt designet til at vende det ubevidste bruger forsiden op og støtte hovedet. Det giver en forbedret pasform og maksimal sikkerhed.


En stor flotation krave understøtter brugerens hoved for at holde hoved ud af vandet og dets design giver brugeren afkast til tiden.


De redningsveste har en skridtrem for at holde vesten sikkert mens i vandet, mens den lille størrelse er også udstyret med stof Pampers.


Det omfatter, en gjord befæstelser, fløjte, plast lynlås og SOLAS retro reflekterende bånd.


En ende reb med plastik knap er fastsat til slutningen af ​​hver redningsvest til justerbar opslidende.


Godkendt til de nyeste europæiske normer for 100Newton redningsveste, ISO 12.402 til 4.


Alle dens råstoffer er certificeret i henhold til ISO 12.402 til 7 og ISO 12402 -8, for højere styrke, kvalitet og holdbarhed.


Det fås i 6 størrelser, i fluorescerende orange farve.


Lalizas Redningsvest 150N findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Lalizas Redningsvest 150N fra vores store online nautisk sport og fiskeri lager waveinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos waveinn er der pris garanti på alt nautisk sport og fiskeri udstyr fra Lalizas.

Funktioner Lalizas Redningsvest 150N

Farve
Orange

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Godt produkt

-

Jeg kan godt lide designet, det er meget komplet og med 150 N er det meget kraftfuldt at give opdrift til store mennesker, det kommer med reflektor og fløjte.

Redningsvest

-

Perfekt. tak skal du have

Redningsvest

-

Meget glæder sig over kvaliteten

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up