up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Lowrance Med Transducer Og Diagram Elite FS 7 Active Imaging 3 In 1

Lowrance Med Transducer Og Diagram Elite FS 7 Active Imaging 3 In 1

Lowrance Med Transducer Og Diagram Elite FS 7 Active Imaging 3 In 1

Lowrance Med Transducer Og Diagram Elite FS 7 Active Imaging 3 In 1

plus
Lowrance

Lowrance Med Transducer Og Diagram Elite FS 7 Active Imaging 3 In 1

Produktbeskrivelse Lowrance Med Transducer Og Diagram Elite FS 7 Active Imaging 3 In 1

Elite FS kombinerer kraften fra alle Lowrances fiskefindingsværktøjer - inklusive ActiveTarget™ Live Sonar i høj opløsning - i en skærm, der er nem at bruge og installere.

Det nye Elite Fishing System (FS) giver dig adgang til hele udvalget af Lowrance fiskefindingsværktøjer - inklusive ActiveTarget™ Live Sonar, Active Imaging™ og kompatibilitet med en lang række søkortmuligheder - for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid på vandet.

Elite Fishing System (FS) kombinerer kraften fra Lowrances gennemprøvede og nyeste fiskefindingsværktøjer med en mere overkommelig skærm, der er nemmere at bruge og installere. Fra ActiveTarget™ Live ekkolod og ekstrem høj opløsning Active Imaging™ med Lowrance CHIRP-ekkolod, SideScan og DownScan Imaging™ til kompatibilitet med en bred vifte af søkortmuligheder, Elite FS giver dig alle de værktøjer, du har brug for til at finde og fange flere fisk. Find flere fisk med gennemprøvet Lowrance-ekkolod. Se struktur og dækning med et nyt niveau af raffinerede detaljer og i en rækkevidde uovertruffen af nogen anden strukturbilledteknologi med Active Imaging™ 3-i-1 ekkolod med CHIRP, SideScan og DownScan med FishReveal™. Få det bedste fra CHIRP-ekkolod og DownScan Imaging™ på én skærm med FishReveal, en Lowrance-eksklusiv, der hjælper dig med nemt at genkende fisk fra struktur og dækning på højdetaljerede DownScan-billeder. Mål fisk live med nyt ActiveTarget™ Live ekkolod. Fisk smartere, når du ved præcis, hvad fisk laver - i realtid - med ActiveTarget™ Live Sonar. Nyd udsigter i høj opløsning af fiskens bevægelser, og følg dem, mens de svømmer i og omkring dækningen. Se deres reaktion i realtid på dit lokkemiddel, og du vil vide, om din nuværende teknik virker, eller om det er tid til at ændre tingene.Mængde af diagrammuligheder. Forudindlæst med et verdensomspændende basiskort tilbyder Elite FS-skærme kompatibilitet med en bred vifte af søkortmuligheder, herunder C-MAP®, Navionics® og mere.

Funktioner:
- Grundlæggende verdenskort
- ActiveTarget™ Live Sonar klar.
- Active Imaging 3-i-1 klar.
- FishReveal™.
- Høj opløsning multi-touch touchskærm.
- Integreret trådløs, NMEA 2000® og Ethernet-forbindelse.
- Fuld touchscreen kontrol af Power Pole® ankre og Ghost® Trolling Motor.Leder du efter gode kvalitets Gps/ekkolod, så vil vores udvalg i Gps/ekkolod, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Lowrance Med Transducer Og Diagram Elite FS 7 Active Imaging 3 In 1, til kun 932.99 $ og på lager. waveinn er det bedste sted at købe nautisk sport og fiskeri udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Lowrance Med Transducer Og Diagram Elite FS 7 Active Imaging 3 In 1, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner Lowrance Med Transducer Og Diagram Elite FS 7 Active Imaging 3 In 1

Med sensorer
Med sensorer
Farve
Sort
Med kort
Med kort
Cartography option
Velegnet
Tommer
7

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Lowrance Med Transducer Og Diagram Elite FS 7 Active Imaging 3 In 1

Køb sikkert

-

Jeg er meget glad for Lowrance-produktet og også med Waveinn. produktet ankom godt pakket og intakt. Jeg anbefaler stærkt.

Lowrance Med Transducer Og Diagram Elite FS 7 Active Imaging 3 In 1

Lowrance

-

Отличный прибор, современный дизайн, рекомендую.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up