up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Railblaza Adapter Starport

Railblaza Adapter Starport

Railblaza Adapter Starport

plus
Railblaza

Railblaza Adapter Starport

Produktbeskrivelse Railblaza Adapter Starport

RAILBLAZA-adaptere til alt hvad du kan lide at gøre dem StarPort-kompatible, eller skru de 2 adaptere sammen for at gøre en mand til mandlig montering.

Den mandlige til mandlige montering er blevet brugt til at skabe et aftageligt system til rør på kajak sailor kits og udriggere. Det har mange andre applikationer, der forbedrer alsidigheden af ​​RAILBLAZA StarPort-systemet.

StarPort Adaptere leveres parvis med monteringsskruer af rustfrit stål.

Byggematerialer:

UV-stabiliseret glasfiberforstærket nylonplast

Rustfrit stål fastgørelseselementer

Hvad du får:

2 x vedhæftningsadaptere


Hvis du vil lære mere omkring Railblaza Adapter Starport, eller andre varer fra Railblaza i Både kategorien af waveinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine nautisk sport og fiskeri aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Dæk udstyr kollektioner, du kan vælge nautisk sport og fiskeri fra Railblaza, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Railblaza Adapter Starport

Farve
Sort
Produkttype
Supports

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Railblaza Adapter Starport

Perfekt

-

Perfekt, den gør sit arbejde.

Railblaza Adapter Starport

Railblaza starport adapter

-

Fantastisk produkt. Fremragende sælger Waveinn har altid lager og med en meget konkurrencedygtig pris. Meget hurtig levering. Med Railblaza Starport-adaptere kan vi oprette tilpasset og tilpasset tilbehør. Jeg tog dem med til at bygge en bar til at fastgøre på Railblaza Starport-dørene for at ordne min Watersake T24-motor. tak skal du have

Railblaza Adapter Starport

Railblaza starport adapter

-

Fantastisk produkt og god leverandør. Alt fungerede vidunderligt og hurtigt. Dejligt igen.

Railblaza Adapter Starport

Railblaza starport adapter

-

godt produkt, hurtig ordre og levering også. meget godt sted

Railblaza Adapter Starport

Fantastisk

-

Produktet er perfekt og originalt. Dette var mit første køb fra Waveinn. Det tog 14 dage at ankomme til Sydafrikas kunde, det tog 60 dage at fjerne told og 14 dage på SA Post Office. Jeg er meget tilfreds med tjenesten fra Waveinn. Tak skal du have!

Railblaza Adapter Starport

Versatilitat

-

Petit accessori, der tillader en lang række funktioner som ancoratges railblaza. L'enviament har sigut ràpid.

Railblaza Adapter Starport

Perfekt

-

Hej jeg er fan af railblaza. Praktisk solid og nem at bruge

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up