up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Yamashita Jig Bony 10g

Yamashita Jig Bony 10g

Yamashita Jig Bony 10g

Yamashita Jig Bony 10g

Yamashita Jig Bony 10g

Yamashita Jig Bony 10g

Yamashita Jig Bony 10g

plus
Yamashita

Yamashita Jig Bony 10g

Produktbeskrivelse Yamashita Jig Bony 10g

Denne lille revolutionerende svømmelokke er designet af teamet af udviklere af HART til fiskeri efter havaborre og andre rovdyr, både spinning og jigkastning. Deres konstruktion tillader ekstraordinære sæt, hvilket gør den uundværlig i vores kasse med lokker. Bevæbnet med en krog ASARI tredobbelt saltvand.Er du vild med Yamashita Jig Bony 10g? Kig i vores nautisk sport og fiskeri afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Pirke, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye nautisk sport og fiskeri produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Pirke, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Yamashita Jig Bony 10g

Vægt
1 - 10 gr
Størrelse
10 - 70 mm
Farve
Flerfarvet
Slags lokker
solcreme

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up