Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Heelys

Om Heelys
Grunnlagt i 2000, Heelys tidligere kjent som Heeling Sports Limited er et anerkjent amerikansk selskap som spesialiserer seg på å designe og produsere høykvalitets fottøy for både menn og kvinner. For øyeblikket eier selskapet de ledende merkene Axis, Heelys og Soap. Heelys hovedkontor ligger i Carrollton, Texas. Heelys sko kommer med utskiftbare hjul, slik at du kan gå, løpe eller rulle når som helst, hvor som helst, som du vil.
Heelys, det ikoniske merket som er synonymt med moro og innovasjon, har revolusjonert verden av fottøy med sitt unike og stilige design - sko med hjul som er sømløst integrert i sålene. Appellen til Heelys går utover alder og kjønn, og tilbyr en spennende og distinkt opplevelse for brukere av alle slag.
Heelys sko har blitt et kulturelt fenomen, som fanger fantasien til barn, tenåringer og til og med voksne. Denne fottøyinnovasjonen har transformert måten folk beveger seg på, og gjør en vanlig spasertur til en glidende opplevelse med en enkel vektfordeling. Som et resultat har Heelys blitt det foretrukne merket for de som søker ikke bare motebevisst fottøy, men også en spennende måte å transportere seg på.
Mangfoldet i Heelys produktutvalg betyr at det er noe for alle. Heelys sko for jenter har levende farger og trendy design, som kombinerer mote med funksjonalitet for å imøtekomme preferansene til unge trendsettere. Gutter, derimot, kan glede seg over Heelys sko designet for å tåle deres aktive livsstil, og tilbyr holdbarhet og stil i like stor grad.
Heelys sko for barn oppsummerer merkets forpliktelse til å tilby en trygg og morsom opplevelse. Med funksjoner tilpasset barns behov, bringer disse skoene glede og spenning til hverdagslige aktiviteter.

For de unge i sinn, tilbyr Heelys sko for menn og kvinner en leken, men likevel sofistikert tolkning av uformelt fottøy. Merket forstår at spenningen ved å gli ikke er begrenset av alder, og deres design gjenspeiler denne inkluderende holdningen.
Det definerende trekket ved Heelys er selvfølgelig hjulene som er sømløst integrert i sålene. Heelys sko med hjul lar brukerne enkelt gå fra å gå til å gli, og legger til en element av spenning i hvert trinn. Denne innovative designen har gjort Heelys til en trendsetter, og tiltrekker seg et globalt fellesskap av entusiaster som setter pris på den perfekte fusjonen av stil og funksjonalitet.
Heelys har satt et uutslettelig preg på fottøyverdenen, og har gjort vanlige sko til et transportmiddel. Med alternativer for jenter, gutter, barn, menn og kvinner, fortsetter Heelys å fange fantasien til et mangfoldig publikum, ett hjultrinn av gangen.