Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Heelys

Noin Heelys
Perustettu vuonna 2000, Heelys (aiemmin tunnettu nimellä Heeling Sports Limited) on arvostettu amerikkalainen yritys, joka erikoistuu korkealaatuisten kenkien suunnitteluun ja valmistukseen sekä miehille että naisille. Tällä hetkellä yritys omistaa johtavat brändit Axis, Heelys ja Soap. Heelysin pääkonttori sijaitsee Carrolltonissa, Texasissa. Heelys-kenkien mukana tulee irrotettavat pyörät, joten voit kävellä, juosta tai rullata missä ja milloin haluat.
Heelys, ikoninen brändi, joka tunnetaan hauskuudesta ja innovaatiosta, on mullistanut kenkämaailman ainutlaatuisella ja tyylikkäällä designillaan - kengillä, joissa on pyörät sulavasti integroituna pohjiin. Heelysin vetovoima ylittää ikä- ja sukupuolirajat, tarjoten jännittävän ja erottuvan kokemuksen kaikenikäisille käyttäjille.
Heelys-kenkien kulttuurinen ilmiö on vanginnut lasten, teini-ikäisten ja jopa aikuisten mielikuvituksen. Tämä kenkäinnovaatio on muuttanut tapaa, jolla ihmiset liikkuvat, muuttaen tavallisen kävelyn liu'aksi yksinkertaisella painon siirtymisellä. Tämän seurauksena Heelys on tullut valitsevaksi brändiksi niille, jotka etsivät paitsi muodikkaita kenkiä, myös jännittävää kuljetusmuotoa.
Heelys-malliston monipuolisuus takaa, että sieltä löytyy jotain jokaiselle. Heelys-kenkiä tytöille löytyy kirkkain värein ja trendikkäin design, yhdistäen muodin ja toiminnallisuuden nuorten trendsettereiden mieltymysten mukaan. Pojat puolestaan voivat nauttia Heelys-kenkien kestävyydestä ja tyylikkyydestä, jotka on suunniteltu kestämään heidän aktiivista elämäntapaansa.
Heelys-kenkien lapsille ilmentää brändin sitoutumista tarjota turvallinen ja nautinnollinen kokemus. Lasten tarpeisiin räätälöidyt ominaisuudet tuovat iloa ja jännitystä jokapäiväisiin aktiviteetteihin.

Nuorekkaille henkilöille Heelys-kenkiä miehille ja naisille tarjoavat leikkisän ja samalla tyylikkään vaihtoehdon rentoihin kenkiin. Brändi ymmärtää, että liu'uttelun ilo ei ole ikärajoitettu, ja heidän suunnittelunsa heijastavat tätä inklusiivisuutta.
Heelysin määrittelevä piirre ovat tietysti pohjiin saumattomasti integroidut pyörät. Heelys-kenkien avulla käyttäjät voivat siirtyä vaivatta kävelystä liu'utteluun, lisäten jännitystä jokaiseen askellukseen. Tämä innovatiivinen design on tehnyt Heelysista suunnannäyttäjän, houkutellen maailmanlaajuisen yhteisön innokkaita käyttäjiä, jotka arvostavat tyylin ja toiminnallisuuden täydellistä sulautumista.
Heelys on jättänyt pysyvän jäljen kenkämaailmaan, muuttaen tavalliset kengät kuljetusmuodoksi. Vaihtoehdot tyttöjen, poikien, lasten, miesten ja naisten tarpeisiin takaavat, että Heelys jatkaa mielikuvituksen vangitsemista yksi pyöräpituus kerrallaan.