Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Rullalauta

Rullalauta extreme-urheilu

Löydä laaja valikoima tuotteita Rullalauta tuotteita henkilölle extreme-urheilu. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa xtremeinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Rullalauta

n merkit Rullalauta

Kuinka valita rullalauta?

Cruiser rullalauta:

Cruiser on eräänlainen rullalauta, joka on suunniteltu risteilyyn ja kuljetuksiin temppujen suorittamisen tai skeittipuistossa ajamisen sijaan. Cruisereissa on tavallisesti isommat ja pehmeämmät pyörät kuin perinteisissä rullalaudoissa, minkä ansiosta ne sopivat paremmin ajoon karkeammilla pinnoilla, kuten jalkakäytävillä ja kaduilla.

Kannet:

Kansi tarkoittaa tasaista lautaa, jota käytetään ratsastukseen ja temppujen tekemiseen. Se on tyypillisesti valmistettu laminoidusta puukerroksesta ja on yleensä noin 28 33 tuumaa pitkä ja 7,5 8,5 tuumaa leveä. Kansi on tärkeä osa rullalautaa.

Freestyle:

Freestyle rullalautailu on eräänlainen rullalautailu, joka keskittyy luovien ja teknisten temppujen suorittamiseen rullalaudalla. Freestyle rullalautailussa sitä käytetään tasapainon, jalkatyöskentelyn ja laudan hallinnan yhdistelmää suorittamaan temppuja, kuten pyöräytyksiä, käännöksiä ja liukuja, tasaisella maalla tai esteillä, kuten reunakiveyksillä, kiskoilla ja rampeilla.

Kypärät:

Kypärät ovat suojavarusteita, joita rullalautailijat pitävät päässään suojatakseen itseään päävammilta rullalaudalla ajaessaan. Rullalautailu on urheilulaji, johon liittyy paljon nopeutta, tasapainoa ja liikettä, mikä voi joskus johtaa kaatumisiin ja törmäyksiin. Kypärän käyttö voi vähentää vakavien vammojen riskiä.

Longboardit:

Longboards on rullalaudan tyyppi, joka on pidempi, leveämpi ja vakaampi kuin perinteiset rullalaudat. Ne on suunniteltu risteilyihin, työmatkaan ja alamäkeen ratsastukseen sen sijaan, että he tekisivät temppuja skeittipuistoissa. Longboardeissa on tyypillisesti suuremmat, pehmeämmät pyörät ja joustavampi kansi, joka mahdollistaa tasaisemman ajon ja paremman hallinnan suurilla nopeuksilla.

Surffiluistin:

Surf skate on eräänlainen rullalauta, joka on suunniteltu jäljittelemään maalla surffauksen tunnetta. Toisin kuin perinteisissä rullalaudoissa, surffiluistimilla on leveämmät ja pidemmät kannet erityisillä kuorma autojärjestelmillä, jotka mahdollistavat sulavammat, surffaamattomat liikkeet. Voit ostaa surffausluistimia seuraavilta tahoilta : Globe , Jobe , Powerslide , Carver , Roces , Rollerblade ja Krf .

Lisää rullalautailusta:
Rullalaudan tarvikkeet ja osat viittaavat eri komponentteihin, jotka muodostavat rullalaudan ja parantavat sen suorituskykyä tai tyyliä. Kuorma auto on metallinen akselikokoonpano, joka kiinnittää rullalautakannen pyöriin. Kehon suojaus on olennainen osa rullalautailua, jotta minimoidaan loukkaantumisriski temppuja tai laudalla ajettaessa. Pyörät ovat yksi rullalaudan tärkeimmistä osista, ja ne mahdollistavat laudalla liikkumisen ja ohjaamisen.