Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Skateboard

Skateboard ekstrem sport

Find et bredt udvalg af Skateboard-produkter til ekstrem sport. Oplev de bedste tilbud hos xtremeinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Skateboard

Mærker for Skateboard

Hvordan vælger man et skateboard?

Cruiser skateboard:

En cruiser er en type skateboard, der er designet til cruising og transport i stedet for at udføre tricks eller køre i en skatepark. Krydsere har normalt større og blødere hjul end traditionelle skateboards, hvilket gør dem bedre egnede til at køre på hårdere overflader som fortove og gader.

Dæk:

Et dæk refererer til det flade bræt, der bruges til at ride og udføre tricks. Det er typisk lavet af lag af lamineret træ og er normalt omkring 28 til 33 tommer i længden og 7,5 til 8,5 tommer i bredden. Dækket er en vigtig del af et skateboard.

Freestyle:

Freestyle skateboarding er en type skateboarding, der fokuserer på at udføre kreative og tekniske tricks med et skateboard. I freestyle skateboarding bruges det en kombination af balance, fodarbejde og boardkontrol til at udføre tricks, såsom spins, flips og slides, på fladt underlag eller forhindringer som kantsten, rails og ramper.

Hjelme:

Hjelme er beskyttelsesudstyr, som skateboardere bærer på hovedet for at beskytte sig mod hovedskader, mens de kører på deres skateboard. Skateboarding er en sport, der involverer meget fart, balance og bevægelse, hvilket nogle gange kan resultere i fald og kollisioner. Brug af hjelm kan reducere risikoen for alvorlige skader.

Longboards:

Longboards er en type skateboard, der er længere, bredere og mere stabil end traditionelle skateboards. De er designet til cruising, pendling og styrtløb i stedet for at udføre tricks i skateparker. Longboards har typisk større, blødere hjul og et mere fleksibelt dæk, der giver mulighed for en mere jævn kørsel og bedre kontrol ved høje hastigheder.

Surf skate:

Surf skate er en type skateboard designet til at genskabe fornemmelsen af at surfe på land. I modsætning til traditionelle skateboards har surfskøjter bredere og længere dæk med specielle lastbilsystemer, der giver mulighed for mere flydende, surf lignende bevægelser. Du kan købe surfskøjter fra Globe , Jobe , Powerslide , Carver , Roces , Rollerblade og Krf .

Mere om skateboarding:
Skateboardtilbehør og dele refererer til de forskellige komponenter, der udgør et skateboard og forbedrer dets ydeevne eller stil. En lastbil er en metalakselsamling, der fastgør skateboarddækket til hjulene. Kropsbeskyttelse er et væsentligt aspekt af skateboarding for at minimere risikoen for skader, mens du udfører tricks eller kører på boardet. Hjul er en af de vigtigste komponenter på et skateboard, og det er dem, der tillader bevægelse og manøvrering på brættet.