Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Hemmöbler

Hemmöbler

Hitta ett brett utbud av Hemmöbler-produkter för hem, trädgård och gör-det-själv. Upptäck de bästa erbjudandena på bricoinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Möbler

Märken i Möbler

Tips för att välja rätt möbel till ditt hus

Sängar

Att välja en säng är ett viktigt beslut eftersom det direkt påverkar din komfort och sömnkvalitet. Bestäm lämplig sängstorlek baserat på dina behov och tillgängligt utrymme. Vanliga sängstorlekar inkluderar dubbel, hel, drottning och kung. Tänk på måtten på ditt sovrum för att säkerställa att sängen sitter bekvämt. Välj en madrasstyp som passar dina önskemål och krav. Vanliga typer inkluderar innerspring, memory foam, latex och hybridmadrasser. Varje typ erbjuder olika nivåer av stöd, fasthet och rörelseisolering. Madrassen placeras antingen på en stabil botten, vanligtvis gjord av trä eller järnplattor, eller en fjädrande botten.

Bokhyllor och hyllor

Bokhyllor och hyllor är möbler designade för att tillhandahålla förvarings och visningslösningar för böcker, inredningsföremål och andra tillhörigheter. De är viktiga komponenter i hemmets eller kontorets organisation, vilket möjliggör effektiv organisation och enkel tillgång till föremål. En bokhylla är en fristående eller väggmonterad möbel speciellt designad för förvaring av böcker. Den består vanligtvis av horisontella hyllor som fungerar som fack för att arrangera böcker i upprätt läge. Bokhyllor kan variera i storlek, design och material, allt från små bokhyllor lämpliga för kompakta utrymmen till stora. Hyllor , å andra sidan, hänvisar till horisontella ytor fästa på väggar eller andra strukturer, vilket ger en plattform för förvaring eller visningsändamål. Till skillnad från bokhyllor har hyllor inte alltid sidor eller bakpaneler. De är mångsidiga förvaringslösningar som kan anpassas för att passa olika behov. Hyllor finns i olika stilar, till exempel flytande hyllor som ser ut att vara fästa direkt på väggen utan synliga stödfästen, eller väggmonterade hyllor med fästen eller stöd för ökad stabilitet.

Stolar

Att välja stolar för ditt hem innebär att man överväger både praktiska och estetiska faktorer för att säkerställa komfort, funktionalitet och visuellt tilltalande. Bestäm syftet med stolarna och den specifika funktion de kommer att tjäna i ditt hem. Varje typ av stol är designad för olika aktiviteter och erbjuder olika nivåer av komfort och stöd. Komfort är viktigt när man väljer stolar. Leta efter stolar med lämplig stoppning, ergonomiskt utformade konturer och stödjande funktioner som svankstöd eller armstöd. Tänk på sätets höjd och djup, samt ryggstödets höjd och vinkel för att säkerställa en bekväm sittställning.

byråer

Kommoder är möbler designade för att ge förvaring och organisation för olika föremål i hemmet eller på kontoret. De består vanligtvis av en robust ram med flera horisontella lådor staplade vertikalt. Kommoder är mångsidiga förvaringslösningar som erbjuder både funktionalitet och estetisk tilltalande. Det primära syftet med en byrå är att lagra och organisera kläder, accessoarer och andra personliga tillhörigheter. Antalet lådor kan variera, allt från några lådor till en större enhet med flera fack. Lådorna kan ha olika storlekar för att rymma föremål med olika dimensioner. Kommoder finns i en mängd olika stilar, material och ytbehandlingar för att passa olika inredningspreferenser. Materialvalet påverkar möbelns hållbarhet, estetik och underhållskrav.

Soffor och fåtöljer

Soffor och fåtöljer är möbler som vanligtvis finns i vardagsrum, lounger och andra sittplatser. De ger bekväma sittplatser och bidrar till den övergripande stilen och funktionaliteten i ett utrymme. Soffor och fåtöljer är designade för att rymma individer eller grupper och erbjuder en plats att koppla av, umgås eller delta i olika aktiviteter. En soffa , även känd som en soffa eller soffa, är en lång stoppad sits som vanligtvis är utformad för att sitta flera personer. Den har ett ryggstöd och armstöd, vilket ger stöd och komfort. Soffor finns i olika storlekar, allt från små loveseats till stora sektioner, vilket möjliggör anpassning baserat på utrymme och sittbehov. En fåtölj är en ensitsstol med armstöd. Den är designad för en person och erbjuder en mysig och bekväm sittupplevelse. Fåtöljer finns i olika stilar, från klassisk och traditionell design till modern och samtida estetik.

Mer om hemmöbler:

Mer om hemmöbler inkluderar köksvagnar, pallar, tv skåp, skänkar, skrivbord och bord. Du kan köpa alla dessa från märken som Edm , Atmosphera , 5 five , Oem , Astigarraga och Denox .