Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Elektrisitet og Domotics

Elektrisitet og Domotics

Finn et bredt utvalg av Elektrisitet og Domotics-produkter for hjem, hage og gjør det selv. Oppdag de beste tilbudene hos bricoinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Elektrisitet og husautomatisering

Merkevarer av Elektrisitet og husautomatisering

Hva er smarthusenheter?

Smarthusenheter , også kjent som hjemmeautomatiseringsenheter eller tilkoblede enheter, er elektroniske enheter eller apparater som er utstyrt med trådløs kommunikasjon og internett tilkoblingsmuligheter. Disse enhetene er designet for å forbedre bekvemmeligheten, effektiviteten og kontrollen i et hjemmemiljø ved å la brukere fjernovervåke, kontrollere og automatisere ulike aspekter av hjemmet deres.

Alarmer og ringeklokker
Alarmer og ringeklokker er enhetene som produserer en høy ringelyd for å advare eller minne deg om noe som noen står på døren til eller advarer deg mot fare.

Celler og batterier
Batterier er enhetene som kan indusere elektrisk kraft fra de kjemiske reaksjonene som skjer i dem, som brukes til å gi strøm til enhetene slik at enhetene fungerer som de skal.

Detektorer og sensorer
Hjemmesensorer og detektorer er enheter designet for å overvåke og oppdage ulike miljøforhold eller farer i et hjem. De fungerer som en viktig del av hjemmesikkerhets , sikkerhets og automasjonssystemer, og gir tidlige advarsler og varsler for å beskytte beboere og eiendom. Du kan få dem fra Orbegozo , Edm , Bosch , Philips , Oem , Xiaomi og Lumineo .

Feilstrømsenhet og beskyttelser
En reststrømsenhet RCD er en elektrisk sikkerhetsenhet designet for å beskytte mot elektrisk støt og elektrisk brann. Også kjent som en jordfeilkretsbryter GFCI i noen regioner, overvåker en jordfeilbryter kontinuerlig strømmen av elektrisk strøm i en krets.

Digitale assistenter
Digitale assistenter er programvarebaserte virtuelle agenter eller applikasjoner som bruker kunstig intelligens AI og naturlig språkbehandling NLP teknologier for å gi brukere informasjon, utføre oppgaver og hjelpe til med ulike aktiviteter. Disse assistentene er designet for å forstå og svare på menneskelige stemme eller tekstkommandoer, slik at brukerne kan samhandle med dem på en samtale måte.

Elektriske kabler
Elektriske kabler er en gruppe av en eller flere ledninger som opererer side ved side eller bundet, som brukes til å ta elektrisk strøm. Det finnes mange forskjellige typer elektriske kabler .

Elektriske paneler
Elektriske paneler er komponentene i et strømforsyningsoppsett som skiller elektriske strømledninger inn i underpaneler mens de leverer en beskyttende bryter eller strømbryter.

Elektriske termometre
Elektriske termometre er bevegelige og kan oppdage temperaturendringer ved å bruke en termosensitiv gadget der den elektriske opposisjonen skifter som reaksjon på endringer i temperatur.

Generatorer
Generatorer er enheter eller maskiner som konverterer mekanisk energi til elektrisk energi. De brukes ofte til å gi strøm i situasjoner der en pålitelig strømforsyning ikke er tilgjengelig eller under strømbrudd.

Strømskinner og skjøteledninger
Strømskinner og skjøteledninger er elektrisk tilbehør som brukes til å utvide rekkevidden til stikkontakter og gi flere uttak for å koble til enheter. Selv om de tjener lignende formål, er det noen forskjeller mellom de to:
En strømskinne , også kjent som en strømskinne eller pluggkort, er en enhet som vanligvis har en rad med flere stikkontakter i en enkelt enhet.
En skjøteledning er en fleksibel elektrisk kabel med en plugg i den ene enden og ett eller flere uttak i den andre enden. Den lar deg utvide rekkevidden til en eksisterende strømkilde.

Smart belysning
Smart belysning er en progressiv metode for å lyse opp huset ditt. Smarte LED pærer inkluderer programvare som kobler til en app, smarthusassistent eller andre smarte apparater, slik at du kan gjøre dem automatiske og administrere dem med fjernkontroller.

Solcellepaneler
Solcellepaneler samler strøm fra solen og transformerer den til strøm som kan brukes til å drive hus eller industrier. Disse panelene kan brukes til å hjelpe en bygnings elektrisitet eller levere strøm til fjerne steder.

Brytere og stikkontakter
Brytere og stikkontakter tillater kontakt mellom to forskjellige prosedyrer på identiske eller forskjellige enheter. De gjør det mulig å koble elektriske forsyninger til den direkte strømreserven og kan variere i spenning og strøm.