Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Yamaha Seascooter

Noin Yamaha Seascooter
Yamaha, tunnettu nimi moottoriurheilun ja meritekniikan maailmassa, on laajentanut innovaatioitaan ja osaamistaan meren alle Yamaha Seascooter-sarjan kanssa. Nämä erinomaiset sukelluspyörät suunnitellaan tarjoamaan sukeltajille ja vesiharrastajille jännittävä ja tehokas tapa tutkia vesimaailmaa. Yamahan sukelluspyörien markkinoille tulon myötä tarjolla on laaja ja uusin sarja Yamaha Seascootereita, jotka palvelevat kaikkia tarpeita ja taitotasoja. Diveinnissa on mahdollisuus valita juuri omaan tarpeeseen sopiva Yamaha Seascooter.

Yamaha Seascooter mullistamassa sukelluspyörien maailmaa

Yamaha Seascooter Scout on aloittelijoille ja snorklaajille suunniteltu aloitusmalli, joka tarjoaa helppokäyttöisyyttä ja edullisuutta. Sen kevyen ja kompaktin muotoilun ansiosta se on täydellinen aloittelijoille. Imupropulsiosysteemi mahdollistaa kevyen liukumisen vedessä ja parantaa kokonaiskokemusta snorklaamisesta. Yamaha Seascooter RDS300 tarjoaa lisääntynyttä nopeutta ja voimaa ja on suosittu väline sukeltajille, jotka etsivät luotettavaa seuralaista syvemmille vesille sukellukseen. Sen maksimisyvyys on 100 jalkaa ja se avaa uudenlaisen alueen vesimatkailulle. Yamaha Seascooter RDS200 on tasapainoinen yhdistelmä suorituskykyä ja edullisuutta ja se on täydellinen valinta aloittelijoille ja kokeneille sukeltajille. Se sopii syvyyksiin jopa 65 jalkaan. Edistyneelle sukeltajalle ja vesiharrastajalle Yamaha Seascooter 350LI on huippuluokan vaihtoehto. Sen voimakas työntövoima mahdollistaa kevyen liikkumisen vaikeissa vesiolosuhteissa. Se kestää maksimisyvyyksiin asti 130 jalkaa ja sen pitkäikäinen litiumioniakku tarjoaa luotettavuutta ja käytännöllisyyttä pitkille vesimatkoille.
Yamaha 220li Seascooter on monipuolinen sukelluskumppani, joka on suunniteltu erilaisten vesiaktiviteettien tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten snorklaus, sukeltaminen tai vain meren tutkiminen, sen kevyen ja ergonomisen muodon ansiosta se on helppo käsitellä. Sen maksimisyvyys on 100 jalkaa ja sen pitkäikäinen akku tarjoaa luotettavuutta ja kätevyyttä.