up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Sea Frogs

Sea Frogs

Osastot

Uimaräpylät, Maskit ja Snorkkelit

KAIKKI ( Sea Frogs )

Noin Sea Frogs

Sea Frogs, alan uusien tuulien tuojana sukellusvalokuvaamisessa ja sukellustarvikkeissa, on muuttanut tapaa, jolla harrastajat tutkivat meren syvyyksiä alusta asti. Luodakseen innovatiivisia, laadukkaita ja käyttäjäystävällisiä tuotteita, Sea Frogs on tullut luotetuksi kumppaniksi sukeltajille ympäri maailmaa.
Sea Frogs sai alkunsa sukeltamisen intohimosta ja halusta tallentaa meren hämmästyttävää kauneutta. Pienestä projektista, jonka keskipiste oli sukellusmaskit ja valaisimet, on muodostunut kattava valikoima älykkäitä sukellusvalokuvaus- ja valaisutuotteita. Vuosien aikana Sea Frogs on jatkuvasti haastanut teknologian rajoja ja asettanut uusia standardeja alalle. Sea Frogs on enemmän kuin tuotemerkki; se on sitoutuminen meren salaisuuksien paljastamiseen ja sukeltajien voimaantumiseen tutkimaan, tallentamaan ja jakamaan aarteita merenpohjasta.

Innovaation laukaisemat syvyydet

Sea Frogsin sukellusmaskit ovat todiste brändin sitoutumisesta sekä muotoiluun että toimivuuteen. Tarkoin suunnitellut ja käyttäen edistyksellisiä materiaaleja, nämä maskit tarjoavat verratonta selkeyttä ja mukavuutta sukelluksen aikana. Meressä olevan kauneuden tallentaminen vaatii luotettavaa ja tehokasta laitteistoa. Sea Frogs-kamerat on suunniteltu sukellusvalokuvaajille, jotka vaativat tarkkuutta ja kestävyyttä. Nämä kamerat yhdistävät leikkausvoimakkaan tekniikan käyttäjäystävällisiin ominaisuuksiin, mikä takaa, että jokainen sukellus on mahdollisuus tallentaa kauniita kuvia merenelävistä.
Jos haluat seikkailua sekä merenpinnan ylä- että alapuolella, Sea Frogs-toimintakamerat ovat täydellinen kumppani. Vesitiiviit ja jämäkät, nämä kamerat on rakennettu kestämään vaativimmat olosuhteet ja tuottamaan kristallinkirkkaita otoksia sukellusretkistäsi. Värikkäistä koralliriuttoista uskaliaisiin syvänmeren sukelluksiin, Sea Frogs-toimintakamerat ovat valmiina mihin tahansa akvaattiseen seikkailuun. Valaise meren salaisuuksia Sea Frogs-videovalaisimilla. Suunniteltu optimaalista näkyvyyttä varten, nämä valaisimet tarjoavat voimakkaan ja tasaisen valon, joka parantaa otostasi ja valokuviasi. Sea Frogs-valaisimet eivät ole pelkästään tärkeitä turvallisuuden vuoksi, vaan ne ovat olennainen osa sukelluksen iloa. Kompakteja, kannettavia ja tehokkaita, Sea Frogs-tikkuvalot ovat täydellinen kumppani innokkaille valokuvaajille ja videokuvaajille, jotka haluavat lisätä seikkailullisuutta sukelluksiinsa. Nämä monipuoliset valot voidaan helposti asentaa ottamaan ainutlaatuisia kulmia ja valaistamaan merenalaisen maiseman, mikä tekee niistä välttämättömän seikkailunhaluisille kuvaajille ja videokuvaajille.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje