Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Sea Frogs

Information för Sea Frogs
Sea Frogs, en pionjär inom undervattensfotografering och dykutrustning, har sedan sin start återuppfinningen av sätten äventyrare utforskar djupen av havet. Med ett engagemang för innovation, kvalitet och användarupplevelse har Sea Frogs blivit en betrodd följeslagare för undervattensäventyrare runt om i världen.

Sea Frogs kom till genom en passion för dykning och ett önskemål om att fånga den fascinerande skönheten under vågorna. Vad som började som en liten verksamhet med fokus på dykmasker och ficklampor har utvecklats till ett komplett utbud av avancerad undervattensimageri- och belysningsutrustning. Under årens lopp har Sea Frogs ständigt drivit gränserna för teknik, sätta nya standarder inom branschen. Sea Frogs är mer än ett varumärke; det är ett löfte om att låsa upp de sista mysterierna i havet och ge undervattensäventyrare möjlighet att utforska, fånga och dela underverken under ytan.

Väcka de djupas innovationer

Sea Frogs dykmasker är ett vittnesmål om märkets dedikation till både form och funktion. Tillverkade med precision och med avancerade material, ger dessa masker oförliknelig klarhet och komfort under vattnet. Att fånga skönheten i havet kräver pålitlig och högpresterande utrustning. Sea Frogs kameror är designade för undervattensfotografer som kräver precision och hållbarhet. Dessa kameror smälter sömlöst ihop avancerad teknik med användarvänliga funktioner, vilket säkerställer att varje dyk blir en möjlighet att fånga vacker bilder av marina djur.
För dem som längtar efter äventyret både ovan och under ytan, är Sea Frogs actionkameror den perfekta följeslagaren. Vattentäta och robusta, är dessa kameror byggda för att klara av de tuffaste förhållandena och leverera kristallklara filmer av dina undervattensäventyr. Från livliga korallrev till modiga djupdyk, är Sea Frogs actionkameror redo för varje akvatisk äventyr. Belysa mysterierna under djupet med Sea Frogs videoficklampor. Konstruerade för optimal undervattenssynlighet, levererar dessa ficklampor en kraftfull och jämn stråle av ljus, som förbättrar din film och fotografering. Sea Frogs ficklampor är inte bara viktig av säkerhetsskäl utan även för att skapa glädje till undervattensforskning. Konstruerade för pålitlighet och lång livslängd, ger dessa ficklampor stark och konstant ljuskälla, som ger dykare förmågan att navigera säkert genom de mörka djupen. Kompakta, bärbara och kraftfulla, är Sea Frogs sticklampor den perfekta följeslagaren för dykare som vill lägga till en touch av kreativitet till sina undervattensäventyr. Dessa mångsidiga lampor kan lätt monteras för att fånga unika vinklar och belysa undervattenslandskapen, vilket gör dem till ett måste för äventyrliga fotografer och videografer.