up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Givova

Givova

KAIKKI ( Givova )

Noin Givova

Givova on tunnetuksi tullut italialainen urheiluvaatemerkki, joka on vakiinnuttanut paikkansa laadun, tyylin ja innovaation symbolina maailman urheiluvaatealalla. Sen vaatteet tunnetaan mukavuudestaan, kestävyydestään ja tyylistään. Givova tarjoaa suorituskykyä parantavia pelipaitoja ja mukavia harjoitusvaatteita, jotka auttavat urheilijoita suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Sen pitkä historia juontaa juurensa vuoteen 2008, ja Givova on jatkuvasti tarjonnut huippuluokan urheiluvaatteita ja -tarvikkeita ympäri maailmaa urheilijoille, joukkueille ja intohimoisille seuraajille.

Uudelleen määrittelemällä urheiluvaatemerkin laatua

Givovan vaatteet kattavat laajan valikoiman urheiluvaatteita, jotka on suunniteltu vastaamaan urheilijoiden moninaisiin tarpeisiin. Givovan jalkapallovaatetus on osoitus merkin sitoutumisesta kauniiseen peliin. Niiden jalkapallopaidat, shortsit ja sukat on valmistettu huolellisesti tarjotakseen pelaajille suurinta mahdollista mukavuutta ja liikkumisvapautta pelikentällä. Olipa kyseessä ammattilaispelaaja tai intohimoinen harrastaja, Givovan jalkapallovaatteet nostavat pelisi seuraavalle tasolle. Givovan takit on suunniteltu pitämään urheilijat lämpiminä ja tyylikkäinä harjoituksissa ja ulkoilmassa. Laadukkaiden materiaalien ansiosta Givovan takit tarjoavat erinomaista lämmöneristystä ilman liikkumavapauden kompromisseja. Ne ovat täydellisiä niille urheilijoille, jotka vaativat suorituskykyä ja tyyliä ulkovaatteissaan. Givovan takit ovat eleganssin ja toimivuuden täydellistä edustusta. Nämä takit on suunniteltu suojaamaan sääolosuhteita vastaan, mutta myös tekemään vaikutuksen. Tyylikkäillä suunnitteluilla ja laadukkailla materiaaleilla Givovan takit pitävät sinut lämpimänä ja tyylikkäänä milloin vain.
Givovan tracksuitit yhdistävät mukavuuden ja tyylin tehokkaasti. Olipa kyseessä saliharjoittelu, juoksu tai rentoutuminen, tracksuitit on suunniteltu tarjoamaan täydellisen istuvuuden ja joustavuuden. Givovan tracksuitit ovat olennainen osa aktiivisen henkilön vaatekaappia. Givova tarjoaa laajan valikoiman urheilullisia ja toimivia laukkuja, jotka täydentävät aktiivista elämäntyyliäsi. Nämä laukut on suunniteltu helpottamaan tavaroiden kuljettamista, olipa kyseessä sitten kuntosali, jalkapallokenttä tai viikonloppuloma. Givovan laukut ovat kestäviä ja tyylikkäitä, mikä tekee niistä käytännöllisen valinnan niin urheilijoille kuin seikkailijoillekin.
Givovan jalkapallosetti on lähde ylpeydelle joukkueille kaikilla tasoilla. Tunnetun laadun ja suunnittelunsa ansiosta Givovan jalkapallosetit tarjoavat räätälöityjä vaihtoehtoja, joiden ansiosta jokainen joukkue voi heijastaa omaa ainutlaatuista identiteettiään. Alakouluista ammattilaisjoukkueisiin, Givova tarjoaa jalkapallosettejä, jotka edistävät joukkuehenkeä ja suorituskyvyn huippua.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje