up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Munich

Jalkapallokengät

Jalkapallokengät

miesten kengät

miesten kengät

Lasten kengät

Lasten kengät

Osastot

Lasten Kengät

Laukut

Miesten Kengät

Naisten Kengät

Saappaat

Varusteet

KAIKKI( Munich )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Munich

Munich on vakiinnuttanut paikkansa tunnetuksi urheilukenkien ja -asusteiden maailmassa. Yli viiden vuosikymmenen kansainvälisesti arvostetun perinteen kautta Munich on tullut synonyymiksi innovaatioille, laadulle ja tyylille. Alusta saakka brändi on keskittynyt tarjoamaan korkean suorituskyvyn tuotteita, jotka tyydyttävät niin ammattilaisten kuin harrastelijoidenkin tarpeita. Laadun ja erinomaisuuden nimissä Munich on saavuttanut luottamuksen niin ammattilaisten kuin harrastelijoidenkin keskuudessa. Munichin tarina alkoi vuonna 1939, kun Berneda-perhe, joka on alkuperältään Kataloniasta, perusti pienen kenkätehtaan.
Vuonna 1962 Munich esitteli ensimmäisen käsipallokenkämallinsa, joka nousi nopeasti suosioon urheilijoiden keskuudessa sen suorituskyvyn ja kestävyyden ansiosta. Innostuneina positiivisesta vastaanotosta Munich laajensi tuotevalikoimaansa tarjotakseen jotain muillekin urheilulajeille, mukaan lukien futsal, jalkapallo ja sisäurheilulajit. Munichin rikkaan innovaatiohistorian ja laajan tuotevalikoiman ansiosta se on edelleen innostamassa urheilijoita ympäri maailmaa.

Munich on urheiluvaatteiden huippuosaamisen perintö

Munich futsalkengät ovat käsinkosketeltavaa todistusta brändin panostuksesta erinomaisuuteen. Tarkoin suunniteltuna ja käyttäen huippulaatuisia materiaaleja, nämä kengät on erityisesti suunniteltu parantamaan suorituskykyä futsal-kentällä. Munich-kenkät tarjoavat sekä miehille että naisille erilaisia tyylejä ja malleja. Yhdistäen muodin ja toiminnallisuuden, Munich-kenkät miehille ja naisille on luotu vastaamaan molempien sukupuolten erityisiä tarpeita. Sleekistä ja urheilullisesta suunnittelusta lähtien rentoihin ja trendikkäisiin vaihtoehtoihin, Munich tarjoaa jalkineita, jotka sopivat erilaisiin makuihin ja tilaisuuksiin. Munich-sneakersit yhdistävät tyylin ja suorituskyvyn huomaamattomasti. Nämä monipuoliset kengät on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja toiminnallisuutta, tehden niistä täydellisiä arkikäyttöön. Oli sitten kyse lyhyestä kävelylenkistä tai kevyistä fyysisistä aktiviteeteista, Munich-sneakersit tarjoavat täydellisen tasapainon esteettisyyden ja käytännöllisyyden välillä. Jalkapallon intohimoisille Munich-jalkapallokenkät ovat välttämättömyys. Nämä kengät on suunniteltu optimoimaan suorituskyky kentällä, tarjoten huipputason pito-, vakautus- ja hallintakyvyn. Innovatiivisilla tekniikoilla ja huolellisella käsityöllä varustetut Munich-jalkapallokenkät auttavat pelaajia saavuttamaan parhaan suorituskykynsä.
Munich erikoistuu myös sisäfutsalkengiin, tarjoten urheilijoille etulyöntiaseman sisätiloissa. Nämä kengät sisältävät ei-jälkiä jättävät ulkopohjat, jotka tarjoavat optimaalisen pitävyyden ja liikkuvuuden sisätiloissa. Munich sisäfutsalkengät yhdistävät kestävyyden, mukavuuden ja tyylin, tehden niistä täydellisiä sisäurheilun harrastajille. Jalkineiden lisäksi Munich tarjoaa laajan valikoiman laukkuja ja repuja, jotka yhdistävät toiminnallisuuden ja muodin. Käyttäen laadukkaita materiaaleja, Munich-laukut tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja käteviä osastoja, jotka tyydyttävät niin urheilijoiden kuin matkailijoidenkin tarpeita. Oli sitten kyseessä salille lähtö tai seikkailu, Munich-reput tarjoavat kestävyyttä ja käytännöllisyyttä muodikkaassa paketissa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje