Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Barbie

Om Barbie
Barbie, en kulturell ikon og global fenomen har begeistret hjerter hos barn og samlere siden introduksjonen i 1959. Barbies reise startet da den første ble opprettet av Mattels medgrunnlegger, Ruth Handler, med en visjon om å gi jenter noen oppmuntring til kreativitet, fantasi og aspirasjon. Gjennom årene har Barbie utviklet seg til et symbol for styrke, mangfold og uendelige muligheter. Finn den vakre samlingen av Barbie-dukker og andre tilbehør hos Kidinn.
Barbie har konsekvent bevist sin evne til å utvikle seg med tiden mens den opprettholder sine kjerneverdier om kreativitet, fantasi og styrke. Fra begynnelsen har merket strebet etter å inspirere unge sinn, og fremme en bredt mangfold av fortellinger og drømmer. Med et omfattende utvalg av dukker, tilbehør, leker og innovative konsepter som Barbie Color Reveal, Barbie fortsetter å erobre hjertene til generasjoner, noe som beviser at innvirkningen på lek og fortellinger er tidløs.

Barbie Inspirerende imaginasjoner gjennom generasjoner

Barbie-dukken selv er et uttrykk for mote og eventyr. Med hennes ikoniske figur og stadig skiftende garderobe, har Barbie-dukker gitt barn muligheten til å utforske ulike roller og karrierer, fra astronauter til leger, og inspirere dem til å drømme utenfor konvensjoner. Kompletterende dukker er et bredt utvalg av Barbie-tilbehør som spenner fra miniature klesett, sko og smykker til kjæledyr, gadgets og til og med karriererelaterte verktøy. Disse Barbie-dukkene og tilbehørene forbedrer fortellingen og tilpasningen, og gjør det mulig for barn å lage unike fortellinger. Barbie-vesker utvider dukkens mote forståelse til virkelige livstilbehør. Fra stilfulle vesker til sekker, gir de et snev av Barbies eleganse og moro til hverdagen, og fremmer et sterkt identitets- og personlighetsuttrykk.
Barbie Dreamhouse er et hallmark av merket. Dette nøye utformede leketøyet bringer Barbies verden til live, med flere rom, tilpassbare møbler og interaktive elementer. Det fungerer som et lerret for fantasifull lek, og lar barn skape sine historier innenfor sine fargerike vegger. Barbie-kjøretøy transporterer dukkene på spennende eventyr. Fra kabrioletter til campingvogner tilbyr disse kjøretøyene et ekstra lag med lek, oppmuntrer barn til å utforske forskjellige scenarioer mens de følger dukkene deres på dristige flukter. Barbie Color Reveal er en spennende innovasjon som legger til et element av overraskelse til Barbie-opplevelsen. Med denne linjen kommer hver dukke skjult inni en rør fylt med vannaktiverte fargesurprises. Når barnene dypper dukken i vannet, avsløres hennes funksjoner, antrekk og tilbehør gradvis, og vekker glede og forventning.