up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Barbie

Huizen en meubels

Huizen en meubels

Poppen en accessoires

Poppen en accessoires

voertuigen

voertuigen

extra

extra

signature

signature

color reveal

color reveal

Categorieën

Briefpapier

Electronica

Kleding

Kledingaccessoires

Rugzakken

Speelgoed

Sport Wandelen

Stedelijke Sporten

Watersport

Alles( Barbie )

Barbie

Barbie, een cultureel icoon en wereldfenomeen, heeft sinds de introductie in 1959 de harten van kinderen en verzamelaars veroverd. Barbie's reis begon toen ze voor het eerst werd gecreëerd door de medeoprichter van Mattel, Ruth Handler met het idee om meisjes wat moed te geven om creativiteit, verbeelding en aspiratie te stimuleren. Door de jaren heen is Barbie uitgegroeid tot een symbool van empowerment, diversiteit en oneindige mogelijkheden. Vind de prachtige collectie Barbie-poppen en andere accessoires bij Kidinn.
Barbie heeft consistent bewezen dat het zich met de tijd kan aanpassen en tegelijkertijd de kernwaarden van creativiteit, verbeelding en empowerment behoudt. Vanaf het begin heeft het merk getracht om jonge geesten te inspireren, waardoor een diverse reeks verhalen en dromen is ontstaan. Met een uitgebreide collectie poppen, accessoires, speelsets en innovatieve concepten zoals Barbie Color Reveal, Barbie blijft het de harten van generaties vangen, wat bewijst dat het effect op spelen en verhalenvertelling tijdloos is.

Barbie Inspireert generaties door verbeelding

De Barbie-pop zelf is een weergave van mode en avontuur. Met haar iconische figuur en voortdurend veranderende garderobe, hebben Barbie-poppen kinderen in staat gesteld om verschillende rollen en carrières te verkennen, van astronauten tot artsen, waardoor ze kunnen dromen buiten de conventies. Complementair aan de poppen is een breed scala aan Barbie-accessoires, van miniatuurkledingsets, schoenen en sieraden tot huisdieren, gadgets en zelfs carrièregerelateerde gereedschappen. Deze Barbie-poppen en accessoires verbeteren het verhalenvertellen en de aanpasbaarheid, waardoor kinderen unieke verhalen kunnen samenstellen. Barbie-tassen brengen de modebewuste stijl van de pop naar het echte leven. Van stijlvolle handtassen tot rugzakken, ze brengen een vleugje van Barbie's elegantie en plezier in het dagelijks leven, waardoor een sterk gevoel van identiteit en persoonlijke expressie wordt bevorderd.
Het Barbie Dreamhouse is een kenmerk van het merk. Deze ingewikkeld ontworpen speelset brengt Barbie's wereld tot leven, met verschillende kamers, aanpasbare meubels en interactieve elementen. Het fungeert als een canvas voor verbeeldingsspel, waardoor kinderen hun verhalen binnen de levendige muren kunnen creëren. Barbie-voertuigen vervoeren de poppen op spannende avonturen. Van convertibles tot campers bieden deze voertuigen een extra laag van spel, waardoor kinderen verschillende scenario's kunnen verkennen terwijl ze hun poppen begeleiden op dappere escapades. Barbie Color Reveal is een spannende innovatie die een element van verrassing toevoegt aan de Barbie-ervaring. Met deze lijn komt elke pop verborgen in een buis gevuld met water-geactiveerde kleurverrassingen. Wanneer kinderen de pop in het water dompelen, worden haar kenmerken, outfit en accessoires geleidelijk aan onthuld, wat vreugde en verwachting opwekt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden