Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Barbie

Information för Barbie
Barbie, en kulturell ikon och global fenomen har fångat hjärtan hos barn och samlare sedan dess introduktion 1959. Barbies resa började när den först skapades av Mattels medgrundare, Ruth Handler, med en vision om att ge flickor uppmuntran till kreativitet, fantasi och aspiration. Under åren har Barbie utvecklats till ett symbol för makt, mångfald och oändliga möjligheter. Hitta den vackra samlingen av Barbie dockor och andra tillbehör på Kidinn.
Barbie har konsekvent visat sin förmåga att förändras med tiden samtidigt som den bibehåller sina kärnvärden kreativitet, fantasi och makt. Sedan starten har märket strävat efter att inspirera unga sinnen, fördjupa ett mångfald av berättelser och drömmar. Med ett omfattande sortiment av dockor, tillbehör, playsets och innovativa koncept som Barbie Color Reveal fortsätter Barbie att fånga hjärtan hos generationer, vilket bevisar att dess inverkan på lek och berättande är evig.

Barbie Inspirerande Imaginationer Genom Generationer

Själva Barbiedockan är en förebild för mode och äventyr. Med sin ikoniska figur och ständigt föränderliga garderob, har Barbie dockor tillåtit barn att utforska olika roller och karriärer, från astronauter till läkare, och inspirerat dem att drömma utöver konventioner. Kompletterande dockorna är ett brett utbud av Barbie tillbehör som sträcker sig från miniatyrklädset, skor och smycken till husdjur, gadgets och karriärrelaterade verktyg. Dessa Barbie dockor och tillbehör förbättrar berättande och anpassning, vilket gör att barn kan curate unika berättelser. Barbie-väskor förlänger dockans mode till verkliga tillbehör. Från stilfulla väskor till ryggsäckar infunderar de en touch av Barbies elegans och glädje i vardagen, vilket skapar ett starkt identitets- och självuttryckssinne.
Barbie Dreamhouse är ett välkänt varumärke. Denna noggrant utformade playset förverkligar Barbies värld, med olika rum, anpassningsbara möbler och interaktiva element. Den fungerar som ett canvas för fantasifull lek, vilket låter barn skapa sina egna berättelser inom dess levande väggar. Barbie-fordon transporterar dockorna på spännande äventyr. Allt från konvertibler till husvagnar, ger dessa fordon en extra nivå av lek, uppmuntra barn att utforska olika scenarier när de följer med sina dockor på modiga äventyr. Barbie Color Reveal är en spännande innovation som lägger till en element av överraskning i Barbie-upplevelsen. Med denna linje kommer varje docka förpackad i en tub fylld med vattenaktiverade färgöverraskningar. När barn doppar dockan i vattnet avslöjas hennes funktioner, outfit och tillbehör gradvis, vilket får glädje och förväntan att växa.