up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Harry Potter

Harry Potter

KAIKKI ( Harry Potter )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Harry Potter

Astu todellisuuden ja taian rajamaailmaan, jossa villi luovuus kohtaa rohkeuden - tervetuloa Harry Potterin lumoon. Brittiläisen kirjailija J.K. Rowlingin luoma Harry Potter-sarja on vanginnut miljoonien sydämet ympäri maailmaa sen ensiesiintymisestä vuonna 1997. Tarina seuraa nuoren taianomaisen velhon Harry Potterin ja hänen ystäviensä Hermionen Grangerin ja Ron Weasleyn elämää ja seikkailuja taianomaisessa maailmassa.
Alkaen ´´Harry Potter ja Filosofin kivi´´ -ensimmäisen osan julkaisusta loppuunsaakka ´´Harry Potter ja kuoleman varjelukset´´ -viimeisen osan kautta, sarja on muuttunut kulttuuriilmiöksi, joka on inspiroinut valtaisan määrän tuotteita, jotka antavat faneille mahdollisuuden sukeltaa J.K. Rowlingin taianomaiseen maailmaan kirjojen ja elokuvien ulkopuolella. Jokaisessa tuotteessa brändi pyrkii vangitsemaan Harry Potterin henkeä, jotta faneilla olisi mahdollisuus ilmaista rakkauttaan Potteria kohtaan päivittäin. Tutustu uusimpiin tuotteisiin ja anna taian levitä ympärillesi.

Unleashed The Enchanting World of Harry Potter

Tuon Hogwartsin hahmot eloon tarkasti rakennettujen Harry Potter -nukkejen avulla. Nämä nuket kuvaavat suosikkihahmojen olemusta yksityiskohtaiseen tarkkuuteen. Näytä ne ylpeästi hyllyilläsi tai luo ikonisiksi muodostuneita kohtauksia näillä keräilyesineillä. Niille, jotka rakastavat villiä luovuutta, Harry Potter POP -nuket ovat hauska lisäys mihin tahansa keräilyyn. Nämä tyylikkäät, pienoismallit rakastetuista hahmoista tuovat leikkimielisen ilon keräilysi keskelle. Harryn ikonisen salamamerkin ja Dumbledoren viisauden tavoin jokainen POP -nukke hehkuu taianomaista maailmaa.
Lähde taianomaiseen palapeliseikkailuun Harry Potterin palapeleillä. Näissä palapeleissä on taianomaisia kohtauksia sarjasta, jotka haastavat mielesi samalla kun saat hetkeksi elää uudelleen kirjojen ja elokuvien kohokohtia. Täydellinen lepohetki itsellesi tai bondaamiseksi muiden velhojen ja noitien kanssa. Kutsu ystäväsi ja perheesi taianomaisiin illanviettoihin Harry Potter -pöytäpeleillä. Olipa kyseessä velhojen shakki tai Potterin tiedon testaaminen, näillä peleillä tuot Hogwartsin taikaa pöytäsi keskelle.
Kanna mukanasi taianomaista maailmaa missä ikinä menetkin Harry Potterin tuotteilla. Harry Potter -reput yhdistävät tyylin ja toiminnallisuuden, tarjoten riittävästi tilaa tärkeille esineillesi. Pysy janoisesi seikkailuissasi teemaan sopivilla Harry Potter -vesipulloilla ja nauti suosikkijuomistasi karmeilla Harry Potter -mukeilla, joissa on sarjan ikonisia symbolleja.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje