up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Harry Potter

Harry Potter

Allt ( Harry Potter )

Om Harry Potter

Trinn inn i en virkelighet der magi møter virkeligheten, der fantasien smelter sammen med mot - velkommen til den forheksende verdenen av Harry Potter. Opprettet av den britiske forfatteren J.K. Rowling, har Harry Potter-serien tatt hjerter til millioner over hele verden siden debuten i 1997. Plottet følger livet og eventyrene til en ung trollmann, Harry Potter, og hans venner Hermione Granger og Ron Weasley, mens de navigerer utfordringene og mysteriene i det magiske verden.
Fra den første utgivelsen av ​​´´Harry Potter and the Philosopher´s Stone´´ til den store finalen i ´´Harry Potter and the Deathly Hallows,´´ har serien blitt en kulturell fenomen, som inspirerer en stor mengde vare som lar fans å dykke inn i den magiske verden utover sidene. I hvert produkt streber merkevaren etter å fange ånden til J.K. Rowlings magiske skapelse, slik at fansene kan uttrykke sin kjærlighet til Harry Potter daglig. Utforsk den nyeste samlingen og la magien dekke seg rundt deg.

Unleashed The Enchanting World of Harry Potter

Bring karakterene fra Hogwarts til liv med våre nøyaktig utformede Harry Potter-figurer. Disse figurene fanger essensen av dine favorittkarakterer i utsøkt detalj. Vis dem stolt på hyllene dine eller gjenskap ikoniske scener med disse samleobjektene. For de som elsker et snert av fantasifullhet, er Harry Potter POP-figurer en herlig tillegg til samlingen. Disse stiliserte, miniatyrversjonene av kjære karakterer legger til et lekent preg til utstillingen din. Fra Harrys ikoniske lynskar til Dumbledores visdomsuttrykk, utstråler hver POP-figur magien i den tryllede verdenen.
Embark på en magisk reise med puslespill av herligheter med Harry Potter-puslespill. Med sin forheksende scener fra serien, utfordrer disse puslespillene hjernen din samtidig som du gjenopplever nøkkeløyeblikkene fra bøkene og filmene. Perfekt for ensom avslapning eller binding med medtrollmenn og -hekser. Samle venner og familie for magiske kvelder fylt med latter og konkurranse med Harry Potter-bordspill. Uansett om du duelerer i trollmenns sjakk eller tester kunnskapen din med triviell, bringer disse spillene magien fra Hogwarts til bordet ditt.
Bær med deg et stykke av den tryllede verdenen hvor som helst du går med utvalget av Harry Pottermerchandise. Harry Potter-ryggsekker kombinerer stil med funksjonalitet, og gir god plass til dine nødvendigheter. Hold deg hydrert på eventyrene dine med tematiserte Harry Potter-vannflasker og nyt favorittdrikkene dine i de forheksende Harry Potter-koppene pyntet med ikoniske symboler fra serien.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk