Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Harry Potter

Information för Harry Potter
Steppa in i en värld där magi möter verklighet, där fantasin förenas med mod - välkommen till den förtrollande världen av Harry Potter. Skapad av den brittiska författaren J.K. Rowling har Harry Potter serien fångat hjärtan hos miljontals människor världen över sedan premiären 1997. Berättelsen följer livet och äventyren hos den unga trollkarlen Harry Potter, och hans vänner Hermione Granger och Ron Weasley, när de navigerar utmaningar och mysterier i den magiska världen.
Från den ursprungliga utgivningen av ''Harry Potter and the Philosopher´s Stone'' till den storslagna finalen i ''Harry Potter and the Deathly Hallows,'' har serien blivit en kulturell fenomen, som inspirerat en omfattande produktserie som låter fans sänka sig in i den magiska världen utöver sidorna. I varje produkt strävar märket efter att fånga J.K. Rowlings magiska skapelse, och låter fans uttrycka sin kärlek för Harry Potter varje dag. Utforska den senaste kollektionen och låt magin ta form runt omkring dig.

Unleashed The Enchanting World of Harry Potter

Bringa karaktärerna från Hogwarts till liv med våra noggrant utformade Harry Potter figures. Dessa figurer fångar essensen av dina favoritkaraktärer i utsökt detalj. Visa dem med stolthet på dina hyllor eller återskapa ikoniska scener med dessa samlarfigur. För dem som älskar en touch av fantasifullhet, Harry Potter POP figures är en glädjande tillägg till samlingen. Dessa stiliserade, miniatyrversioner av älskade karaktärer lägger till en lekfull charm till din display. Från Harrys ikoniska blixtskimrande ärr till Dumbledores visdomsfulla uttryck, utstrålar varje POP-figur magin från Wizarding World.
Börja på en magisk resa av förtrollande nöjen med Harry Potter puzzles. Med förtrollande scener från serien, utmanar dessa pussel ditt sinne samtidigt som du återupplever viktiga stunder från böcker och filmer. Perfekt för ensamstående avkoppling eller samspel med andra trollkarlar och häxor. Samla dina vänner och familj för magiska kvällar fyllda med skratt och tävlingar med Harry Potter table games. Oavsett om du duellerar i trollkarlens schack eller tester dina kunskaper med trivia, för dessa spel magin från Hogwarts till ditt bord.
Bär med dig en bit av Wizarding World var du än går med sortimentet av Harry Potter merchandise. Harry Potter backpacks kombinerar stil med funktion, och ger gott om utrymme för dina essentiella saker. Håll dig hydrerad på dina äventyr med temade Harry Potter vattenflaskor och njut av dina favoritdrycker i de charmiga Harry Potter muggar som är dekorerade med ikoniska symboler från serien.