up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Kaloo

Lepoa ja nukkua

Lepoa ja nukkua

Nuket ja pehmolelut

Nuket ja pehmolelut

Koulutuslelut

Koulutuslelut

Osastot

Lelut

Paperitavara

Reput

Vaatteet

Vauva

KAIKKI( Kaloo )

Kaloo

Kaloo on ranskalainen arvostettu merkki, joka on viehättänyt sekä lapsia että vanhempia vuodesta 1998 lähtien. Kaloon vakaalla sitoutumisella luoda korkealaatuisia, lohduttavia ja kuvitteellisia tuotteita pienille, se on tullut johtavaksi nimeksi lasten lelujen, pehmeiden lelujen ja nukkejen maailmassa. Hyväksymällä lapsuuden ihmeen olemuksen, Kaloon tuotteet on suunniteltu edistämään rakkautta, iloa ja turvallisuutta, mikä tekee niistä rakastettuja seuralaisia lapsen kasvun ja tutkimuksen matkalla. Kaloon tarina alkoi vuonna 1998, kun ryhmä innokkaita ja lahjakkaita ranskalaisia suunnittelijoita, jotka olivat tavoitteinaan luoda jotain poikkeuksellista lapsille, yhdistivät voimansa. Heidän visionaan oli muotoilla leluja, jotka sytyttäisivät kuvittelun sytykkeen samalla antaen turvallisuuden ja pehmeyden tunteen.
Yhdistämällä osaamisensa suunnittelussa, käsityössä ja lapsen psykologiassa, tiimi lähti matkalle mullistamaan lasten lelujen maailmaa. Kaloo on lämmön, luovuuden ja seurallisuuden ilmentymä lasten lelujen maailmassa. Sen alkuperäisestä Ranskasta, merkki on kasvanut koskettamaan lapsia ympäri maailmaa, rikastuttamalla heidän varhaisia vuosiaan rakastettuilla muistoilla ja kestävillä yhteyksillä. Kaloon sitoumus laatuun, turvallisuuteen ja innovaatioon jatkaa erottamaan sen johtavana nimenä, jossa kuvittelun ja mukavuuden yhdistyminen tuo hymyn lapsen kasvoille ja täyttää vanhempien sydämet ilolla.

Kaloo on merkki, jossa kuvittelu kohtaa mukavuuden

Kaloo lelut edustavat merkin tarjonnan sydäntä ja sielua. Nämä lelut on harkitusti suunniteltu inspiroimaan kaiken ikäisten lasten luovuutta ja leikkisyyttä. Pehmeistä eläimistä interaktiivisiin leikkisetteihin, Kaloo lelut sisältävät lapsuuden taian, rohkaisten pieniä lähtemään seikkailuille oman mielikuvituksensa maailmassa. Jokainen Kaloo lelu on valmistettu tarkkaan huomioiden turvallisuuden, kestävyyden ja kiehtovan ulkonäön, joka saa lapset hymyilemään. Kaloon pehmoeläinten valikoima esittää merkin sitoutumista tarjoamaan turvaa ja lohtua lapsille. Valmistettu pehmeimmästä ja korkealaatuisimmasta kankaasta, Kaloo pehmoeläimet muuttuvat rakastetuiksi seuralaisiksi, tarjoten turvallisuuden ja lämmön tunteen. Nämä suloiset seurustelijat tulevat useissa ihastuttavissa hahmoissa, jokaisella omaan endearing persoonallisuudensa. Kaloo pehmoeläimet on suunniteltu lohduttamaan ja seuraamaan lapsia heidän varhaisvuosinaan, muodostaen luottamuksellisia ystäviä, jotka jakavat ylä- ja alamäet heidän matkallaan. Kaloon nukkejen tuoteperhe osoittaa merkin sitoutumisen edistämään tunnekehitystä ja kuvitteellista leikkiä. Nämä nuket on huolellisesti valmistettu olemaan enemmän kuin pelkkä lelu; he ovat ystäviä, leikkikavereita ja tunnemurhaajia lapsille. Heidän söpö ulkonäkönsä ja pehmeä, halaamiskelpoinen ruumiinsa, Kaloo nuket inspiroivat hoivaavat instinktit ja kannustavat myötätuntoon ja sympatiaan nuorissa sydämissä. Olipa lapsi roolipeliä, halailua tai jakamassa salaisuuksia Kaloo nukensa kanssa, nämä lelut ovat keskeisiä muodostaessaan sosiaalisia taitoja ja tunne-elämää.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje