up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Kaloo

Hvil og sov

Hvil og sov

Dukker og koseleker

Dukker og koseleker

Pedagogiske leker

Pedagogiske leker

Avdelinger

Baby

Leker

Ryggsekker

Skrivesaker

Tilbehør til Klær

Allt( Kaloo )

Kaloo

Kaloo er en anerkjent fransk merkevare som har forhekselser både barn og foreldre siden oppstarten i 1998. Med en urokkelig forpliktelse til å skape høykvalitets, trøstende og fantasifulle produkter for de små, har Kaloo blitt en ledende navn i verden av barnets leker, myke leker og dukker. Å omfavne essensen av barndommen undring, Kaloos skapelser er designet for å fremme kjærlighet, glede og trygghet, som gjør dem elskede ledsagere i et barns reise av vekst og utforsking. Historien om Kaloo startet i 1998 da en gruppe lidenskapelige og talentfulle franske designere, drevet av ønsket om å skape noe spesielt for barn, slo seg sammen. Deres visjon var å forme leker som ville tenne gnisten av fantasi mens du gir en følelse av trøst og mykhet.
Kombinerer sin ekspertise innen design, håndverk og barnepsykologi, teamet tok på seg en reise for å revolusjonere verden av barnets leker. Kaloo står som et uttrykk for varme, kreativitet og fellesskap i verden av barnets leker. Med sine beskjedne begynnelser i Frankrike, har merkevaren vokst for å berøre livet til barn over hele verden, beriker deres tidlige år med kjære minner og vedvarende forbindelser. Kaloos forpliktelse til eksepsjonell, trygghet og innovasjon fortsetter å sette det fra hverandre som leder i bransjen, der sammenløpet av fantasi og komfort bringer smil til ansiktene til barn og fyller foreldrenes hjerter med glede.

Kaloo er merket hvor fantasi møter komfort

Kaloo leker representerer hjertet og sjelen i merkevarens tilbud. Disse lekene er nøye designet for å inspirere kreativitet og lekenhet hos barn i alle aldre. Fra pledd dyr til interaktive sett, Kaloo leker fange essensen av barndommen fantasi, oppmuntre små til å dra på spennende eventyr innenfor riket av deres fantasi. Hver Kaloo leke er laget med nøye oppmerksomhet til detaljer, sikrer sikkerhet, holdbarhet og en uimotståelig appell som gnister glede i øynene til barna. Kaloos samling av myke leker uttrykker merkevarens dedikasjon til å gi trøst og trygghet til barn. Laget av mykeste, høyeste kvalitet stoffer, Kaloo myke leker bli kjære følgesvenner, tilbyr en følelse av sikkerhet og varme. Disse koselige følgesvenner kommer i et utvalg av søte karakterer, hver med sin egen elskverdig personlighet. Kaloo myke leker er designet for å berolige og følge barn gjennom deres tidlige år, blir stolte venner som deler i oppturer og nedturer av deres reise. Kaloos linje av dukker viser merkevarens forpliktelse til å fremme følelsesmessig utvikling og fantasifull lek. Disse dukkene er nøye utformet for å være mer enn bare leker; de er konfidantene, lekekamerater og en kilde til følelsesmessig støtte for barna. Med deres sjarmerende estetikk og myke, koselige kropper, Kaloo dukker inspirere omsorgsinstinkter og oppmuntre til medfølelse og medfølelse i unge hjerter. Enten et barn er role-playing, kosete eller dele hemmeligheter med deres Kaloo dukke, disse lekene spille en avgjørende rolle i å forme sosiale ferdigheter og følelsesmessig intelligens.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk