Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Kaloo

Kaloo
Information för Kaloo
Kaloo är en berömd fransk varumärke som har förtrollat både barn och föräldrar sedan starten 1998. Med ett oföränderligt åtagande att skapa högkvalitativa, tröstande och fantasifulla produkter för små, har Kaloo blivit ett ledande namn i världen för barnleksaker, mjukisdjur och dockor. Genom att omfatta essensen av barndomens undran, har Kaloos skapelser designats för att fostra kärlek, glädje och trygghet, vilket gör dem till uppskattade sällskap på ett barns väg mot tillväxt och utforskning.
Berättelsen om Kaloo började 1998 när en grupp passionerade och talangfulla franska designers, drivna av önskan att skapa något exceptionellt för barn, slöt sig samman. Deras vision var att skapa leksaker som skulle tända fantasins gnista samtidigt som de skulle ge en känsla av tröst och omsorg.
Genom att kombinera sin expertis inom design, hantverk och barnpsykologi, satte sig teamet ut på en resa för att revolutionera världen av barnleksaker. Kaloo står som en förebild för värme, skaparkraft och gemenskap i världen av barnleksaker. Med sina beskedliga början i Frankrike, har varumärket vuxit för att röra liv i barn över hela världen, förbättra deras tidiga år med älskade minnen och bestående relationer. Kaloos åtagande till utmärkelse, säkerhet och innovation fortsätter att sätta det isär som ledare inom branschen, där sammanflödet av fantasi och tröst förtjusar ansiktena på barn och fyller föräldrars hjärtan med glädje.

Kaloo är märket där fantasi möter tröst

Kaloos leksaker representerar hjärtat och själen i varumärkets erbjudanden. Dessa leksaker är omsorgsfullt designade för att inspirera kreativitet och lekfullhet hos barn i alla åldrar. Från mjukisdjur till interaktiva leksatser, Kaloos leksaker fångar essensen av barndomens fantasi, uppmuntrar små att ge sig ut på spännande äventyr inom ramen för sin egen fantasi. Varje Kaloo-leksak skapas med noggrann uppmärksamhet på detaljer, för att garantera säkerhet, hållbarhet och en oemotståndlig appeal som sprider glädje i ögonen hos barnen.Kaloos samling av mjukisdjur exemplifierar varumärkets engagemang för att ge tröst och lugn till barn. Tillverkade av mjukaste, högsta kvalitetens tyger, blir Kaloos mjukisdjur älskade kamrater, som erbjuder en känsla av trygghet och värme. Dessa gosiga kamrater finns i en rad söta figurer, var och en med sin egen söta personlighet. Kaloos mjukisdjur är utformade för att trösta och sällskapa barn under deras tidiga år, och blir en pålitlig vän som delar både höjder och djup med dem.
Kaloos rad av dockor visar varumärkets åtagande att främja emotionell utveckling och fantasifull lek. Dessa dockor är noggrant tillverkade för att vara mer än bara leksaker, de är förtrogna, lekkamrater och en källa till emotionellt stöd för barn. Med sina charmiga estetiker och mjuka, kramvänliga kroppar, inspirerar Kaloos dockor närande instinkter och uppmuntrar empati och medkänsla hos de små. Oavsett om ett barn spelar rollspel, kramar eller delar hemligheter med sin Kaloo-docka, spelar dessa leksaker en avgörande roll för att forma sociala färdigheter och emotionell intelligens.