Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Kaloo

Kaloo
Over Kaloo
Kaloo is een gerenommeerd Frans merk dat sinds 1998 kinderen en hun ouders betovert. Met een onwankelbare toewijding om hoogwaardige, geruststellende en verbeeldingsvolle producten te creëren voor de allerkleinsten, heeft Kaloo zich ontwikkeld tot een toonaangevende naam in de wereld van kinderspeelgoed, knuffels en poppen. Met het weerhouden van de essentie van een kinderlijk wonder, zijn de creaties van Kaloo ontworpen om liefde, vreugde en veiligheid te versterken, waardoor ze geliefde metgezellen worden in het avontuur van groei en ontdekking van een kind. Het verhaal van Kaloo begon in 1998 toen een groep gepassioneerde en getalenteerde Franse ontwerpers, aangedreven door de wens om iets bijzonders te creëren voor kinderen, de krachten bundelden. Hun visie was om speelgoed te maken dat de vonk van verbeelding zou aanwakkeren, terwijl het een gevoel van troost en tederheid verschaft.
Door hun expertise in ontwerp, vakmanschap en kinderpsychologie te combineren, gingen de teamleden op een reis om de wereld van kinderspeelgoed te revolutioneren. Kaloo staat voor warmte, creativiteit en gezelschap in de wereld van kinderspeelgoed. Met zijn bescheiden begin in Frankrijk is het merk uitgegroeid tot een wereldwijd merk dat de levens van kinderen raakt, hun vroege jaren verrijkt met geliefde herinneringen en blijvende verbindingen. Kaloo's toewijding aan uitmuntendheid, veiligheid en innovatie blijft het merk onderscheiden als leider in de industrie, waar de samensmelting van verbeelding en comfort glimlachen op het gezicht van kinderen brengt en de harten van ouders vult met vreugde.

Kaloo is het merk waar verbeelding samenkomt met comfort

Kaloo speelgoed vertegenwoordigt het hart en de ziel van het merk. Deze speelgoed is zorgvuldig ontworpen om creativiteit en speelsheid te prikkelen bij kinderen van alle leeftijden. Van pluche dieren tot interactieve speelsets, Kaloo speelgoed vangen de essentie van kinderfantasie in, waardoor kleintjes worden aangespoord om op avontuur te gaan binnen het rijk van hun verbeelding. Elk Kaloo speelgoed is met aandacht gemaakt voor detail, waardoor veiligheid, duurzaamheid en een onweerstaanbaar aantrekkingskracht wordt gegarandeerd, waardoor de glimlach op het gezicht van kinderen wordt gestimuleerd. Kaloo's collectie knuffels is exemplarisch voor het merk dat toewijding toont aan het bieden van troost en geruststelling aan kinderen. Met de zachtste, hoogwaardige stoffen vervaardigd, worden Kaloo knuffels geliefde metgezellen, die een gevoel van veiligheid en warmte bieden. Deze schattige metgezellen komen in een assortiment schattige personages, elk met zijn eigen aantrekkelijke persoonlijkheid. Kaloo knuffels zijn ontworpen om kinderen te kalmeren en te begeleiden gedurende hun vroege jaren, waardoor ze vertrouwde vrienden worden die de hoogte- en dieptepunten delen in hun reis.
Kaloo's lijn poppen toont de toewijding van het merk aan het bevorderen van emotionele ontwikkeling en verbeeldingsvol spel. Deze poppen zijn zorgvuldig gemaakt om meer te zijn dan alleen speelgoed; ze zijn vertrouwelingen, speelkameraadjes en een bron van emotionele steun voor kinderen. Met hun charmante esthetiek en zachte, knuffelbare lichamen, Kaloo poppen prikkelen het verzorgende instinct en stimuleren empathie en mededogen in jonge harten. Of een kind nu rolspeelt, knuffelt of geheimen deelt met hun Kaloo pop, deze speelgoed speelt een belangrijke rol bij het vormen van sociale vaardigheden en emotionele intelligentie.