Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Snösporter

Snösporter barnbutik

Hitta ett brett utbud av Snösporter-produkter för barnbutik. Upptäck de bästa erbjudandena på kidinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Snösporter

Märken i Snösporter

Vad bör du veta om snösportsäkerhet för dina barn?

Skidhjälmar

Skidhjälmarna är speciellt utvecklade och tillverkade för sporten. Hjälm används för att skydda huvudet vid fall eller kollision. Hjälmar finns i olika stilar och har vanligtvis ett hårt yttre skal med invändig stoppning. Du kan köpa de bästa hjälmarna i butiker som Salomon , Rossignol , Alpina , CMP , Atomic och POC .

Skidjackor

Skidjackor är en viktig del för snösporter. Jackorna är skapade för att bäras över resten av kläderna när man utövar snösporter. En jacka är vanligtvis gjord av läder, polyester eller andra material och har fickor. Jackor används ofta av barn som vanliga ytterkläder under vintersäsongen.

Skidbyxor

Snöbyxor har ofta resår i midjan. Snösportbyxor är gjorda av polyester för att hålla dina ben varma under kallt väder. Dessa byxor är också välventilerade för att hålla dig torr under snösporter. De finns i många olika färger och storlekar.

Pjäxor och snowboardpjäxor

Pjäxor och snowboardpjäxor är viktiga tillbehör för snösporter. Dessa stövlar är gjorda av mycket slitstarkt material och kan tjäna under lång tid. Sulan på dessa stövlar är gjord för att hjälpa dig att gå i snön med lätthet. Pjäxor och snowboardpjäxor håller även fötterna varma och torra i snöiga områden och håller fötterna fria från fukt.

Skidor

Skidor är gjorda av slitstarkt material som sitter under fötterna för att glida över snö. Skidorna är längre än de är breda. De ansluter till stövlar med bindningar, antingen med en fri, låst eller delvis monterad häl. Skidorna är gjorda av hårda men flexibla material för att enkelt glida på snön.

Snowboards

Snowboards är viktig snowboardutrustning och används för att glida över snöytan. Vanligtvis är snowboarden konstruerad av ett starkt träämne som är inbäddat i många glasfiberskal. Nu finns snowboards i många olika utföranden och färger på marknaden.

Snowboardbindningar och skidbindningar

Snowboardbindningar och skidbindningar är väsentliga delar av snösporter som skidåkning eller snowboard. Bindningarna är din omedelbara länk till snowboarden eller skidan, och överför dina muskulösa handlingar till din bräda. Om dina snowboard och skidbindningar passar din bräda bra kommer du att få ett roligare ridäventyr.

Snöracketar

Snöskor är fotstöd för vandring på snö. Dess stabila bas kompenserar pojkens eller flickans vikt och låter dem gå på snön. Snöskor med anpassningsbara bindningar gör dem idealiska som vinterskor. Snöskor håller även dina fötter varma och förhindrar att du halkar i snön.