up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Snøsport Barnebutikk

Snøsport barnebutikk

Finn et bredt utvalg av Snøsport-produkter for barnebutikk. Oppdag de beste tilbudene hos kidinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Snøsport

Merkevarer av Snøsport

Hva bør du vite om snøsportsikkerhet for barna dine?

Skihjelmer

Skihjelmene er spesielt utviklet og produsert for sporten. Hjelmer brukes for å beskytte hodet ved fall eller kollisjon. Hjelmer er tilgjengelige i forskjellige stiler og har vanligvis et hardt ytre skall med innvendig polstring. Du kan kjøpe de beste hjelmene i butikker som Salomon , Rossignol , Alpina , CMP , Atomic og POC .

Skijakker

Skijakker er et viktig element for snøsport. Jakkene er laget for å brukes over resten av klærne når man trener snøsport. En jakke er vanligvis laget av skinn, polyester eller andre materialer og har lommer. Jakker brukes ofte av barn som vanlig yttertøy i vintersesongen.

Skibukser

Snøbukser har ofte en elastisk midje. Snøsportsbukser er laget av polyester for å holde bena varme i kaldt vær. Disse buksene er også godt ventilerte for å holde deg tørr under snøsport. De kommer i mange forskjellige farger og størrelser.

Skistøvler og snowboardstøvler

Skistøvler og snowboardstøvler er viktig tilbehør for snøsport. Disse støvlene er laget av svært slitesterkt materiale og kan tjene i lang tid. Sålen på disse støvlene er laget for å hjelpe deg med å gå i snøen med letthet. Skistøvler og snowboardstøvler holder også føttene varme og tørre i snødekte områder og holder føttene fri for fuktighet.

Ski

Skiene er laget av slitesterkt materiale som sitter under føttene for å gli over snø. Skiene er lengre enn de er brede. De kobles til støvler med bindinger, enten med en fri, låst eller delvis tilpasset hæl. Skiene er laget av harde, men fleksible materialer for å gli på snøen med letthet.

Snowboard

Snowboard er viktig snowboardutstyr og brukes til å gli over overflaten av snøen. Vanligvis er snowboardet konstruert av et sterkt trestoff som er innebygd i mange glassfiberskinn. Nå kommer snowboard i mange forskjellige design og farger på markedet.

Snowboardbindinger og skibindinger

Snowboardbindinger og skibindinger er essensielle elementer i snøsport som ski eller snowboard. Bindingene er din umiddelbare kobling til snowboardet eller skien, og overfører muskulære handlinger til brettet ditt. Hvis snowboard og skibindingene dine passer godt til brettet, vil du få et mer fornøyelig rideeventyr.

Snøracketer

Truger er fotstøtter for fotturer på snø. Den stabile basen kompenserer vekten til gutten eller jenta og lar dem gå på snøen. Truger med tilpasningsdyktige bindinger gjør dem ideelle som vintersko. Truger holder også føttene varme og hindrer deg i å skli i snøen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk