Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Snesport

Snesport børnebutik

Find et bredt udvalg af Snesport-produkter til børnebutik. Oplev de bedste tilbud hos kidinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Snesport

Mærker for Snesport

Hvad skal du vide om sikkerhed i snesport for dine børn?

Skihjelme

Skihjelmene er specielt udviklet og fremstillet til sporten. Hjelme bruges til at beskytte hovedet i tilfælde af fald eller kollision. Hjelme fås i forskellige stilarter og har typisk en hård ydre skal med indvendig polstring. Du kan købe de bedste hjelme i butikker som Salomon , Rossignol , Alpina , CMP , Atomic og POC .

Skijakker

Skijakker er et væsentligt element til snesport. Jakkerne er skabt til at blive brugt over resten af tøjet, når man dyrker snesport. En jakke er normalt lavet af læder, polyester eller andre materialer og har lommer. Jakker bruges ofte af børn som almindeligt overtøj i vinterhalvåret.

Skibukser

Snebukser har ofte elastik i taljen. Snesportsbukser er lavet af polyester for at holde dine ben varme i koldt vejr. Disse bukser er også godt ventilerede for at holde dig tør under snesport. De kommer i mange forskellige farver og størrelser.

Skistøvler og snowboardstøvler

Skistøvler og snowboardstøvler er vigtigt tilbehør til snesport. Disse støvler er lavet af meget slidstærkt materiale og kan bruges i lang tid. Sålen på disse støvler er lavet til at hjælpe dig med at gå i sneen med lethed. Skistøvler og snowboardstøvler holder også dine fødder varme og tørre i sneklædte områder og holder dine fødder fri for fugt.

Ski

Ski er lavet af slidstærkt materiale, der sidder under fødderne for at glide over sne. Skiene er længere end de er brede. De forbindes til støvler med bindinger, enten med en fri, låst eller delvist tilpasset hæl. Skiene er lavet af hårde, men fleksible materialer til at glide på sneen med lethed.

Snowboards

Snowboards er vigtigt snowboardudstyr og bruges til at glide hen over sneens overflade. Typisk er snowboardet konstrueret af et stærkt træstof, der er indlejret i adskillige glasfiberskind. Nu kommer snowboards i mange forskellige designs og farver på markedet.

Snowboardbindinger og skibindinger

Snowboardbindinger og skibindinger er væsentlige elementer i snesport som skiløb eller snowboarding. Bindingerne er dit umiddelbare link til snowboardet eller skien, og overfører dine muskuløse handlinger til dit board. Hvis dine snowboard og skibindinger passer godt til dit board, får du et mere behageligt rideeventyr.

Sneketchere

Snesko er fodstøtter til trekking på sne. Dens stabile base kompenserer vægten af drengen eller pigen og giver dem mulighed for at gå på sneen. Snesko med tilpasningsdygtige bindinger gør dem ideelle som vinterfodtøj. Snesko holder også dine fødder varme og forhindrer dig i at glide i sneen.