up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Educa Borras

Educa Borras

KAIKKI ( Educa Borras )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Educa Borras

Educa Borras, rakastettu nimi lelujen ja pelien maailmassa, on sytyttänyt mielikuvituksen liekkejä yli sadan vuoden ajan. Perustettu vuonna 1894 Barcelonassa, Espanjassa, tämä perheyritys on pysynyt sitoutuneena perustavoitteeseensa: luodakseen innovatiivisia ja opettavaisia leluja, jotka kannustavat oppimiseen leikkien kautta. Educa Borras tarjoaa upean valikoiman lasten leluja, jotka edistävät nuorten ajattelua. Värikkäistä rakennuspalikoista interaktiivisiin elektronisiin laitteisiin, heidän kokoelmansa palvelee monenikäisiä lapsia varmistaen, että jokaisen lapsen kehitystarpeet täyttyvät.
Yli sadan vuoden ajan Educa Borras on ollut lelu- ja pelialan eturintamassa, jatkuvasti innovoiden lasten ja perheiden muuttuvien tarpeiden täyttämiseksi. Voimakkaan laadun, koulutuksen ja leikin sitoutumisen ansiosta Educa Borras on edelleen luotettu nimi, joka rikastuttaa sukupolvien elämää muuttamalla leikin maailmaksi mielikuvituksesta ja oppimisesta. Olipa kyse nukista, palapeleistä, askartelutarvikkeista tai pöytäpeleistä, Educa Borras on brändi, joka herättää uteliaisuutta, edistää luovuutta ja ruokkii jokaisen lapsen ja aikuisen, joka tutustuu heidän tuotteisiinsa, löytämisen iloa.

Educa Borras Igniting Minds Through Play

Educa Borrasin lasten lelut ovat eivät vain hauskoja vaan myös edistävät kognitiivista, emotionaalista ja fyysistä kasvua, mikä tekee niistä luotettavan valinnan vanhemmille ja opettajille. Educa Borrasin nuket on valmistettu huolellisella huomioinnilla yksityiskohtiin, mikä vangitsee lasten sydämet maailmanlaajuisesti. Nämä nuket tulevat erilaisissa tyyleissä, elävänäköisistä vauvanukeista muotivirtauksen muotinukeihin. Heidän laatukomennustaan ​​varmistetaan, että jokainen nukke muuttuu arvostetuksi kumppaniksi, edistäen mielikuvituksen kertomusten luomista ja tärkeiden sosiaalisten taitojen auttamista.
Educa Borrasin palapelit vaihtelevat yksinkertaisista, lapsiystävällisistä suunnitteluista monimutkaisiin tuhatpalan eepoksiin. Näiden palapelien kokoaminen ei vain terävöittää ongelmanratkaisutaitoja, vaan myös säästää lapsia ja aikuisia. Educa Borras antaa nuorille luojille voimaa sen koukuttavilla askartelupaketeilla. Nämä paketit tarjoavat kaikki tarvittavat materiaalit ja ohjeet, joita lapset tarvitsevat tutkiakseen taiteellisia lahjojaan. Olipa kyse maalaamisesta, korujen tekemisestä tai muista askartelutoiminnoista, Educa Borrasin askartelut parantavat luovuutta, hienomotorisia taitoja ja itseilmaisua.
Educa Borras ymmärtää perheen lähentymisen ja ystävällisen kilpailun tärkeyden. Heidän pöytäpelinsä tuovat ihmisiä yhteen tuntien hauskuutta ja naurua. Klassisten lautapelien, kuten shakin ja scrabblen, modernien strategiapelien kautta Educa Borrasin pöytäpelit edistävät kriittistä ajattelua, tiimityötä ja ystävällistä kilpailua.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje