up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Asmodee

Asmodee

KAIKKI ( Asmodee )

Noin Asmodee

Asmodee, maailmanlaajuinen taulupelien jättiläinen, on vanginnut pelaajien mielikuvituksen jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Ranskassa vuonna 1995 perustettu Asmodee on tullut synonyymiksi innovatiivisille, syvällisille ja laadukkaille lauta- ja korttipeleille. Vakaalla sitoutumisellaan luomaan muistettavia pelikokemuksia yritys on kasvanut maailmanlaajuiseksi johtajaksi, tarjoten monipuolisia pelejä, jotka palvelevat laajaa spektrumia pelaajia, casual-pelaajista hardcore-fanittajiin. Asmodeen pyrkimys loihtia muistettavia pelikokemuksia on ansainnut heille uskollisen seuraajakunnan ja monia palkintoja pelialan ammattilaisten keskuudessa. Heidän sitoutumisensa laatuun, innovaatioihin ja syvään arvostukseen pöytäpelien voimasta on tehnyt heistä arvostetun brändin kaikilla taustoilla olevien pelaajien keskuudessa. Digitalisoituvan maailman keskellä, Asmodee palvelee todistuksena pöytäpelaamisen jatkuvan vetoomuksen. Kun yritys jatkaa tarjotaan laajentamista ja kehitystä, se pysyy luotettavana nimikkona niille, jotka etsivät jännittäviä, sosiaalisia ja älyllisesti haastavia pöytäpelikokemuksia.

Johtava nimi pöytäpeleissä

Asmodeen pelivalikoima on aarrearkku monipuolisista pelikokemuksista. He tarjoavat laajan valikoiman pelejä, mukaan lukien strateginen lautapelit, syvälliset korttipelit ja luovat seurapelit. Olipa fanit klassisista lautapeleistä tai nauttivat uusien ja ainutlaatuisten pelimaailmojen tutkimisesta, Asmodeen pelit tarjoavat jokaiselle jotain. Brändi on tehnyt merkittävän merkin maailmaan Asmodeen korttipelien kanssa. Heidän peleistään vaihtelevat yksinkertaisista ja hauskista perheen korttipeleistä monimutkaisiin ja strateettisiin deck-builder-peleihin. Jokaisessa korttipelissä he pyrkivät tarjoamaan pelaajilleen tuoreita haasteita ja jännittävää pelattavuutta. Lautapelien ystävät löytävät uskomattoman runsaan valikoiman vaihtoehtoja Asmodeen tarjonnan parista. Epätavallisista strategiapeleistä, jotka vievät pelaajat fantasioiden maailmoihin, yhteistyöhön perustuviin seikkailuihin, jotka testaavat tiimityötä ja älykkyyttä, Asmodeen lautapelit ovat tunnettuja laadustaan ja suunnittelustaan. Maailma Westeros tulee eloon Asmodee Game of Thrones -pelissä. Pelaajat voivat sulautua seitsemän kuninkaan intrigoihin ja valtataisteluihin, tekemällä strateegisia liittoja ja suunniteltaessa saada ylivallan Rautatronsa. Tämä peli tarjoaa vangitsevan kokemuksen ikonisen sarjan fanille. Niille, jotka rakastavat tietämyksensä ja aivokapasiteettinsa testaamista, merkki tarjoaa eräänlaisen Asmodeen trivia pelejä. Olipa se haastamalla ystäviäsi pulmilla tai uppoutumalla teematutkintoihin, jotka perustuvat suositusta populaarikulttuuriin, Asmodeen visailu pelejä kaikkeen tarpeeseen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje