up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Urheilullinen Moottoripyöräily Lasten Kauppa

Urheilullinen Moottoripyöräily lasten kauppa

Löydä laaja valikoima tuotteita Urheilullinen Moottoripyöräily tuotteita henkilölle lasten kauppa. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa kidinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Urheilullinen Moottoripyöräily

n merkit Urheilullinen Moottoripyöräily

Kuinka valita moottoripyörätarvikkeet lapsille?

Saappaat

Saappaat ovat välttämättömiä lisävarusteita moottoripyöräilyyn . Moottoripyöräilyyn käytettävät saappaat on valmistettu erittäin vakaasta materiaalista ja ne voivat suojata jalkojasi vaurioilta liukastumisen tai kolarin sattuessa. Näiden saappaiden pohja on erittäin kestävä ja pitää jalat rentoina. Voit ostaa saappaat osoitteista Shot , Alpinestars , Moose Soft goods .

Kypärät

Kypärät on erityisesti suunniteltu ja luotu käytettäväksi moottoripyöräilyn aikana. Kypärää käytetään pään peittämiseen putoamisen tai törmäyksen sattuessa. Kypäriä on saatavana useissa eri tyypeissä, ja niissä on tyypillisesti kova ulkokuori ja pehmeä sisäpuoli.

Takit

Takit ovat yksi moottoripyöräilyn välttämättömistä varusteista, varsinkin talvella. Takit on suunniteltu käytettäväksi vaatteiden päällä moottoripyörällä ajettaessa. Lapset käyttävät yleensä takkeja välttämättömänä lämpimänä vaatekappaleena talvella moottoripyörällä ajamiseen.

Haalari moottoripyörällä ajamiseen

Haalarit ovat yksiosaisia pukuja, joita käytetään pitämään kehon lämpimänä moottoripyörällä ajettaessa. Sen välitön tehtävä on pitää henkilö turvassa moottoripyörällä ajettaessa. Haalareita on saatavana eri väri ja mallivalikoimassa. Suurin osa haalareista on valmistettu kestävistä kankaista.

Housut

Housut ovat säädettävällä vyötäröllä varustettu vaate, jota käytetään moottoripyörällä ajamiseen. Moottoripyörähousut on valmistettu synteettisestä materiaalista pitämään jalat mukavana kylmällä säällä. Nämä housut ovat myös hyvin tuuletettuja pitämään sinut kuivana ajon aikana. Niitä on useita eri sävyjä ja pituuksia.

T paidat

Paitoja voidaan käyttää alusvaatteina moottoripyörällä ajettaessa. Moottoripyöräpaidat on kuitenkin yleensä tehty kevyiksi ja tuuletettaviksi. Varsinkin kesäkaudella pelipaidat ovat käytössä moottoripyöräilyssä. T paitoja on saatavilla useissa eri väreissä ja malleissa.

Lisää moottoripyöräilystä:

Tarvitset myös tarvikkeita ja osia, käsineitä, laseja, vartalosuojaimia jne. Käsineitä käytetään suojaamaan käsiä moottoripyöräilyn aikana. Suojalasit suojaavat silmäsi ja vartalosuojat myös onnettomuuden sattuessa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje