Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Motorcykler

Motorcykler børnebutik

Find et bredt udvalg af Motorcykler-produkter til børnebutik. Oplev de bedste tilbud hos kidinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Motorcykler

Mærker for Motorcykler

Hvordan vælger man motorcykeltilbehør til børn?

Støvler

Støvler er nødvendigt tilbehør til motorcykling . Støvler, der bruges til motorcykling, er lavet af et meget stabilt materiale og kan beskytte dine fødder mod skader i tilfælde af et udskridning eller stød. Sålen på disse støvler er meget modstandsdygtig og holder fødderne afslappede. Du kan købe støvlerne hos Shot , Alpinestars , Moose Soft goods .

Hjelme

Hjelme er specielt designet og skabt til brug under motorcykling. Hjelme bruges til at dække hovedet i tilfælde af et fald eller styrt. Hjelme fås i utallige typer og har typisk en hård ydre skal med et blødt indre.

Jakker

Jakker fremstår som en af de essentielle til at køre på motorcykel, især om vinteren. Jakkerne er designet til at blive brugt over tøjet, når du kører på motorcykel. Børn bruger normalt jakker som en nødvendig varm beklædning om vinteren for at køre på motorcykel.

Overalls til at køre på motorcykel

Overallerne er heldragter, der bruges til at holde kroppen varm, mens du kører på motorcykel. Dens umiddelbare funktion er at holde en person sikker, mens den kører på motorcykel. Jumpsuiterne kommer i et blandet udvalg af farvestoffer og designs. De fleste overalls er lavet af slidstærke stoffer.

Bukser

Bukser er en type tøj med justerbar talje, der bruges til at køre på motorcykler. Motorcykelbukser er lavet af syntetisk materiale for at holde dine ben behagelige i koldt vejr. Disse bukser er også godt ventilerede for at holde dig tør, mens du rider. De kommer i mange forskellige nuancer og længder.

Tshirts

Skjorterne kan bruges som undertøj, når man kører motorcykel. Men motorcykeltrøjer er normalt lavet til at være lette og ventilerede. Især i sommersæsonen bruges trøjerne til motorcykelkørsel. T shirts kommer i mange forskellige farver og designs.

Mere om motorcykling:

Du skal også bruge tilbehør og dele, handsker, briller, kropsbeskyttelse osv. for at køre på motorcykel. Handsker bruges til at beskytte hænderne under motorcykling. Beskyttelsesbriller holder dine øjne beskyttet, og kropsbeskyttelse holder dig også sikker i tilfælde af et uheld.