Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Teamsporten

Teamsporten kinderwinkel

Vind een breed scala aan Teamsporten-producten voor kinderwinkel. Ontdek de beste deals bij kidinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Teamsporten

Merken in Teamsporten

De eerste sportdeelname van kinderen: de juiste uitrusting kiezen

Balspellen

De ballen kunnen zowel gebruikt worden om te sporten als voor sommige speelse activiteiten, zoals een bal vangen of jongleren. De ballen zijn gemaakt van verschillende materialen, afhankelijk van hun gebruik, ze zijn meestal gemaakt van plastic of rubber.

Keeperskit en handschoenen

Keeperstenue en handschoenen zijn onmisbaar in veel sporten. De kit is de set kleding die in elke specifieke sport wordt gebruikt. Sokken worden gedragen als je sporten beoefent zoals voetbal, hockey of cricket. Keepershandschoenen zijn handschoenen die door een keeper in het voetbal worden gebruikt.

Voetbalschoenen

Voetbalschoenen worden ook wel schoenplaatjes genoemd. Voetbalschoenen zijn ontworpen voor grasvelden en hebben noppen op de buitenzool voor meer grip. Voetbalschoenen spelen een essentiële rol bij het helpen van de speler bij het uitvoeren van snelle bewegingen op het veld. Je kunt deze laarzen kopen bij Adidas , New Balance , Joma , Puma , Hummel .

Beveiligingen

De beschermingen worden gebruikt om de speler te beschermen tegen schade tijdens het sporten. De beschermingsmiddelen kunnen bestaan uit helmen, veiligheidsbrillen, mondbeschermers, gelaatsschermen, jockstraps, beschermende kussentjes en schokdempers, en beschermend schoeisel.

Slabbetjes trainen

Trainingshesjes worden gebruikt om teams van elkaar te scheiden tijdens de training en ook tijdens een toernooi waarbij beide teams uniformen van dezelfde kleur hebben. Tijdens trainingen kunnen deze hesjes ook gedragen worden om korte competities tussen twee teams te spelen.

Meer over teamsporten:

Zaalvoetbal : Futsal is een op voetbal gebaseerd spel dat wordt nagebootst in een binnenpaviljoen, kleiner dan een voetbalveld en meestal binnen.
Rugbyschoenen : Rugbyschoenen worden gemaakt met de eis van kracht en kalmte. Dit geeft aan dat rugbyschoenen breder zijn, een hoge hak hebben en grotere noppen.