up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Hape

Babyspeelgoed

Babyspeelgoed

Bouwspellen

Bouwspellen

Educatief speelgoed

Educatief speelgoed

Puzzels

Puzzels

Transporten

Transporten

Buiten spellen

Buiten spellen

Categorieën

Baby

Briefpapier

Speelgoed

Sport Fietsen

Stedelijke Sporten

Alles( Hape )

Hape

Hape is een bekend merk van educatieve speelgoed en games voor kinderen. Hape werd in 1986 opgericht in Duitsland door Peter Handstein. Hape is ontwikkeld tot een top producent van speelgoed en heeft een prominente wereldwijde aanwezigheid. Hape werkt wereldwijd en opende kantoren en centra in Europa, Noord-Amerika en Azië. In de loop der jaren is het merk snel aan het ontwikkelen en is het nu beschikbaar in meer dan 60 landen.
Hape is wereldwijd bekend om de toewijding aan kwaliteit en innovatie. Hape maakt speelgoed dat kinderen enthousiast maakt over spelen en elke ouder ondersteunt om te communiceren met hun kinderen en geïnteresseerd te zijn in hun leren. Meer dan 30 jaar maakt Hape educatief speelgoed dat helpt bij het bevorderen van wijsheidsplay door oplossingen voor ouderschap te faciliteren met de hulp van speelgoed dat wonderen brengt aan de wereld van ouderschap. Het is vooral het doel van Hape om kinderen al op jonge leeftijd te helpen en te begeleiden, zodat ze een betere en gezondere levensstijl kunnen leiden.
Hape is toegewijd aan het maken van speelgoed dat de mentale, fysieke, emotionele en sociale ontwikkeling van een kind bevordert. Het merk ontwerpt de speelgoed zorgvuldig om innovatie, probleemoplossend denken, verbeelding en creatief spelen te bevorderen. Hape gebruikt hout, bamboe, waterverf en natuurlijke materialen voor het maken van speelgoed.

Speelgoed assortiment van Hape

Hape baby speelgoed is gemaakt om te vermaken, te betrekken en de mentale groei van baby's en jonge kinderen te bevorderen. Hape heeft deze speelgoed gemaakt om de zintuigen van een baby te stimuleren, verkenning te motiveren en fijne en grove motorische vaardigheden te ontwikkelen. Hape bouwspellen bevatten meestal het stapelen, binden en organiseren van verschillende stukken om structuren, ontwerpen en verbeeldingsvolle settings te maken. Hape puzzels zijn er in verschillende vormen, maten en materialen om kinderen met verschillende vaardigheidsniveaus en leeftijden te bedienen. Deze puzzels hebben meestal kleurrijke designs en thema's zoals dieren, auto's en natuur. Hape buitenspellen zijn bedoeld om kinderen te motiveren om te leren en te spelen in buitenomgevingen die helpen bij het verbeteren van hun sociale interactie en verbeeldingsvaardigheden. Ze maken Hape speelgoed van duurzaam gekapt hout, bamboe en andere natuurlijke materialen. Ze gebruiken watergedragen verf en giftige afwerkingen om de veiligheid van kinderen tijdens het spelen te garanderen. Hape poppenhuis is bekend om zijn unieke ontwerp, aandacht voor detail en focus op verbeeldingsspel. Hape maakt meestal poppenhuizen van hoogwaardig hout en milieuvriendelijke materialen. Hape treinsets bevatten accessoires zoals bruggen, tunnels, rails, torens en figuren om de waarde van het spel te verhogen met een echte treinwereld. Hape keukenspeelgoed lijkt op realistische keukenitems zoals kookplaten, ovens, wasbakken en opslagruimtes.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden